NEVŞEHİR(MHA) Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Şerafettin Karataş, terör olaylarının ülkemizde artmasına ilişkin çeşitli soruları yöneltirken, bu soruları bir siyasetçi olarak değil bu vatanın bir evladı olarak sormak gereksinimi duyduğuna dikkat çekti.

Çözüm süreci ile Türk Milletinin mi kandırıldığını soran BBP İl Başkanı Karataş, “Bu Vatanın Evladı Olarak Soruyorum. O dağlar neden Teröristlere bırakıldı?. O PKK’lı Teröristler sınır dışına neden çıkarılamadı?. Askerimiz neden kışlaya hapsedildi?. Bayrağımız indirildi, lojmanlar tarandı, subaylar, aileleri taciz edildi  neden harekete geçilmedi?. Neden iyi şeyler olacak diye bu halk sürekli oyalandı?. Dağdaki Teröriste ses çıkarılmadığı gibi şehir KCK eşkıyasına neden göz yumuldu?. Yol kesme kimlik kontrol vergi toplama yargılama kaçırma yakma yapılıyordu neden harekete daha o zaman geçilmedi?. Terörist başının üzerindeki yasaklar neden kaldırıldı?. Bölge halkı silahlandırılıyordu Teröristler silah bırakmadık, bırakmayız diyordu. Evlerin altı, silahlarla dolduruluyor diye yazılıp çiziliyordu.

Halk vergi elektrik, ödemiyordu. Neden çok serbest bırakıldı oralar?. Kandırıldık itirafı yapıp yoksa bu Milletimi kandırıldı?. Açılımı, Çözümü Çözümsüzlük diyenlere en büyük hakaretleri yapıp durdunuz. İşte acılar, işte zehirli yılanların hali” diye konuştu.