AK Parti Aday Adayı Bülent Aksoy şu açıklamayı yaptı: “1994 yılında başlayan ve İstanbul’da hizmetleriyle efsaneleşen Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan anlayışı, sevgi ve samimiyeti halkımızın takdiri ve teveccühü ile yaptığım görüşmeler ve istişareler sonucunda partimizde belediye başkan aday adayı olma kararımı verdim. Siyasi tecrübe ve birikimimle hizmet etmek, hükümetimizin ülkemize yapmış olduğu hizmetlerle ilçemizi de buluşturmayı amaçlıyorum. İlçemizin hizmet noktasında çok eksikliklerin olduğunu biliyor ve görüyorum.  Vatandaşlarımızın bizleri takdir edip teveccüh göstermeleri halinde halkımıza en iyi hizmetleri sunmaya talibim.

 

Bu zamana kadar ilçemize hizmet etmiş belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca aday adayı arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diler, bu duygu ve düşüncelerimle tüm Derinkuyulu hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

BÜLENT AKSOY KİMDİR?

1972 Yılında Nevşehir ili Derinkuyu ilçesinde doğdu.İlkokul tahsilini Derinkuyu,da tamamladı.Orta ve lise tahsilini 1992 yılında Nevşehir İmam hatip lisesinde tamamlayan AKSOY,1993-1195 yılları arasında Milli Gençlik Vakfı Derinkuyu temsilciliğini yaptı.

1195-1997  yılları arası vatani görevini yaptı.1997 yılında kurulan Fazilet partisine kurucu ilçe başkanı olarak atandı.Fazilet partisi İlçe başkanlığı döneminde 1999 yılı yerel seçimlerinde Derinkuyu belediye başkanlığı seçimlerini kazanarak ilçe başkanı olarak büyük bir başarı elde etti.Fazilet partisi kapatıldıktan sonra 2001 yılında kurulan Adalet ve Kalkınma

Partisine kurucu ilçe başkanı olarak atandı.2004 yılında yapılan yerel seçimlerde de tekrar ilçe

Beldiye başkanlığını,Yazıhöyük ve Suvermez belde belediye başkanlıklarını ve il genel meclis üyelerine AK Parti saflarına katarak,siyasi hayatında başarılı olan AKSOY,Halen ticaretle iştigal edip evli ve üç çocuk babasıdır.