Türkiye genelinde hızla teşkilatlanmaya devam eden Büyük Türkiye Gençlik Hareketi (BTGH) Nevşehir İl Başkanlığı’na Mehmet Fatih Yılmaz atandı.
Nevşehir İl Başkanı Mehmet Fatih YILMAZ, Büyük Türkiye Gençlik Hareketi’nin, kardeşlik hukuku üzerine kurulmuş, çıkarları için değil Allah rızası için devletinin hizmetkarı, yok olmaya yüz tutmuş milli ve manevi değerleri ayakta tutmaya biat etmiş, vatanın yiğit evlatlarının buluştuğu ve siyasi bir yapıya bağlı olmayan tarafsız bir kurum olduğuna dikkat çekti.
“2071’e Doğru” adında bir de dergilerinin yayın hayatına başlayacağını aktaran YILMAZ, “Uzun uğraşlar sonucu ince ince süzgeçlerden geçirerek komisyonunu oluşturduğumuz dergimiz yayına hazırlanıyor.
Dergimizin adı "2071’e Doğru". Her bir yazısının akademik düzeyde olduğu ve sadece devletin bekası ile milletinin refahını düşünerek kaleme alındığını belirtmekten şeref duyuyorum. Dergimiz aynı zamanda Büyük Türkiye Gençlik Hareketi Derneği’nin de süreli yayın özelliğini taşımaktadır. Teşkilatımızın ve dergimizin misyonu ülkemizin 2071 yılı hedeflerine katkı sağlamaktır.Şu an bu yola çıkanların çoğu 2071 yılını göremeyecek ama torunlarımız 2071’in Türkiye’sinde yaşıyor olacaklar. Bizim için asıl olan zaferi görmek değil; bu yolda mücadele edebilmektir. Hayırlara vesile olsun inşallah” dedi.

FİBHABER.COM Nevşehir'in ilk ve en çok izlenen haber sitesi...

Nevşehir'in Bağımsız Güncel Haber www.fibhaber.com