NEVŞEHİR(MHA) Yaklaşan genel seçimlerde Saadet Partisinden Milletvekili aday adayı olabileceği konuşulan, İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Çakır, ülkenin ve ilimizin içerisinde bulunduğu durumu daha gür bir sesle dile getirmedikçe Milli Görüşün iktidar olmasının güç olduğunu söyledi.

Bu konuda Milli Görüş anlayışını benimsemiş, Milli Görüşün iktidarını isteyen herkesin daha etkin bir şekilde çalışması gerektiğine dikkat çeken İbrahim Çakır, “Kıymetli Milli Görüşçü Kardeşlerim Önümüzdeki Dönemde Vatandaşlarımızla Aramızdaki Perdeleri Kaldırarak Etkilenen İnsan Darılır Küser Dürtülerinden Uzaklaşıp Artık Sizden Bir şey Olmaz Gafletinden Uyanarak Başta Kendimiz Olmak Üzere Çevremizi Örgütlemeye Çalışacağız. İnşallah Bunları Yapmaya Çalışırken Olabildiğince Her Türlü Tanıtım Ve İletişim Araçlarını Azami Şekilde Kullanmaya Gayret Edeceğiz. Kılık-Kıyafet Gibi Sözlerimize Ve Üslubumuza Dahil Her Hal Ve Hareketimize Dikkat Edeceğiz. Örneğin Her Ay Sayın Genel Başkanımız Mustafa Kamalak Hocamızın Fotoğrafının Bulunduğu Güncel Konularla İlgili Yazı İçeren Bilboardların Şehrin En İşlek Caddesine Asmalıyız. Böylece Halkımızın İçindeki Bastırılmış Duygu Ve Düşüncelerini Dışa Vurmasını Sağlamalı. Ve Algı Operasyonuyla İnsanımızın Kendine Gelerek Bize Doğru Akışını Sağlamaya Çalışmalıyız. Göreceksiniz Ki! Vatandaşlarımız Kısa Sürede Baba Ocağına Dönmeye Başlayacaklar. İnşallah Sayın İl Başkanımız Ali Doğan Simit Ayda Bir Yerel Radyo Kanalında Röportaj Vererek Arayan Vatandaşlarımız İle Güncel Konulara Binaen Söyleşi Yapmalıdır. Bundan Sonraki İl Divan Toplantılarını İlçelerimizde Yaparak Ve Haftalık Ziyaretlerimizle Aramızdaki Küçük Ayrılıkları Ortadan Kaldırıp Daha Samimi Ortam Oluşturacağız. Tabi Bu Davranışları Sergilerken, Dava Önce Aileden Başlar Düsturundan Hareketle Eşlerimizin Ve Çocuklarımızın Toplantı Ve Çalışmalara Katılımlarını Sağlamalıyız. Sosyal Toplum Örgütlerimizin Ziyaret Edilerek Sorunlarla Alakalı Duygu Ve Düşünlerini Basın Yoluyla İfşa Etmeliyiz. Çünkü Milli Görüş Demek Kuranı Kalbimize Ve Beynimize Rehber Edinerek Karar Almak, Ona Göre Hüküm Vermek Ve Uygulamaktır. Dolayısıyla Kullanacak Olduğumuz Dille Ülkemizin Her Alanda Dün 28 Şubat – Ergenekon – Balyoz – Paralelci Vs. Yalanlarla Kandırılırken Diğer Taraftan Geleceğimizi, Günlük Hayatımızı Kısacası Umutlarımızı Yok Edenlere, Yolsuzlukla Mücadele Deyip En Büyük Yolsuzlukları Yapanları Vatan Topraklarının Ve Kaynaklarının Nasıl Talan Edildiğini Anlatmaya Çalışmalıyız.

Ben Lafa Değil İcraata Bakarım Diyenlere, İMF‘Ye Borcu Ödedik Ama 220 Milyon dolar Borcu 650 Milyon dolar Yaptık, Kılıçdaroğlu KPSS’ siz Adam Aldı. Hileli İhale Verdi. Ama Biz Yapmadık Yapmıyoruz Diye Açıklamada Bulunamıyoruz. Çözüm Süreci Adı Altında Analar Ağlamasın Diyerek Genel Affın, Öcalan’ın Serbest Bırakılması, Özerklik Gibi Konuların Pazarlık Edildiğini, Her gün İsrail’e Atarlanıp Rabia İşareti Yaparak Halkın Duygularını İstismar Edip Sonrada En Büyük Ticareti Yaptığını, Müslümanın Sofrasında Yahudi Hurması Yenmesi Dahil Kullandıkları Petrolün %40’ını Ceyhan’dan Gönderdiğimizi, Avrupa Bakanlığımız 700 Milyar Kirada Ülke Borç Batağında Yüzerken BM’de Boş Koltuklara Konuşup Sonrada İtibar Diye Saraylar Yaptırıldığını, 80 Milyonluk Vatan Toprağında Hiç Kimse Kalmadığı İçin Paralelcilerin İnine Gireceğiz Diye 12 Yıldır Zaman Gazetesi Yazarı Ermeni’yi Başbakana Başdanışman Atadığınızı, Sanayiye Teknolojiye Üretime İş-Aş-Huzur Üçlüsüne Ne Gerek Var Bize Yol, Metro Yapmaya Bakmaya Muhtaç İnsanlar Görmeye Alışın Dediğinize, Kobani Olaylarını Bahane Ederek Ermeni Ve Siyonist Kürtleri Mülteci Yaptığımıza Değil PKK’ya Hangi Tavizlerin Verildiğini, Arakan – Somali – Mısır – Filistin – Bangladeş Ve Diğer Müslümanlar İçin Gözyaşı Döküp Zulüm Yapanlarla Nasıl Kol kola Gezdiğinizi, Mavi Marmara Olayında Hüküm Giyen Yakalama Kararı Gereken İsrailli Asker Ve Sivil Yönetime Atıp Tutarken Gerekli Belgeleri Mahkemeye Sunmadığınız İçimizdeki Truva Atlarının Nasıl Korunduğunu, Özelleştirme Adı Altında Tesislerimizin Satıldığını, Tarihimizin En Büyük Toprak Satışının Yapıldığını, Kiliselerin Sırtımızdan Restore Edildiğini, İzlenen Politikalardaki Yanlışlıkları Halkımıza Anlatmalıyız. Biz Milli Görüşçülerin Görevi Sadece Üzerimize Düşeni Yapmak Ve Tevekkül Etmektir. Zafer İnananlarındır. Bu Davranış Biçimiyle En Azından Seçim Gelene Kadar Neredeydiniz Diyenlere, Haktan Hakikatten Dolaylı Sebeplerle Ayrılıp Daha Sonra Şikayetçi Olan Kardeşlerimize Önlerindeki Fırsatı Değerlendirmelerini Tavsiye Etmeliyiz. Umarız Ki! Geçmişten Gerekli Dersleri Çıkarmış Olsunlar. Çünkü Bizler Kabuğumuza Çekilip Meydanı Boş Bıraktıkça Her gün Biraz Daha Körleşmekte Ve Paslanarak Umutsuzluk Hastalığının Pençesinde Kaybolmaktayız. Bizleri Yok sayanlar Kadar Cesaretli, Azimli, Yürekli Ve de Çalışkan Olmadan Nasıl Başarılar Kazanabiliriz. Dört Duvar Arasında Yalın Konuşmalarla, Kendi İçimizdeki Çekişmelerden Uzaklaşmadan, Özgüvenimizi Tazelemeden, Aldığımız Kararları Topluma Cesurca Ulaştırmadan Milli Görüşçü Oluna Bilir mi?. Rahmetli Hocamızın Dediği Gibi Sözde Mi? Pozda Mı? Özde Mi ? Milli Görüşçü Olacağız. O Halde Tüm Milli Görüşçü Kardeşlerimi Bugünden İtibaren, Yani Şimdi, Hemen Üzerlerine Düşeni Yapmaya, Maddi Manevi Çalışmalara Başlamaya Davet Ediyorum. Kazamız Mübarek, Yolumuz Açık Olsun İnşallah” açıklamasında bulundu.