Seçimlere artık son 23 gün kala AK Parti 27. Dönem Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan Nevşehir merkezi ile birlikte ilçe, belde ve köylerini karış karış geziyor, gençlerle, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek "24 Haziran seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz adına önemini" anlatıyor.

Milletvekili Adayı Çalışkan, Nevşehir'i karış karış gezerek 24 Haziran Genel Seçimleri için destek istedi. Milletin 24 Haziran’da Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunları bir kez daha bozacağını söyleyen Sulu, “Vakit Türkiye Vakti. Tam Yol İleri. Daima ileri” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, “El ele vererek, güç birliği yaparak 24 Haziran seçimlerini inşallah zaferle sonuçlandıracağız” dedi. Vatandaşlarla kahvehane sohbetleri düzenleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Çalışkan seçim çalışmaları kapsamında partili gençlerle de bir araya geldiklerini belirterek, “24 Haziran seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olacağını her platformda dile getiriyor, anlatıyoruz. Bu bağlamda hemşehrilerimizle bir araya geliyor, kahvehane ve ev toplantıları organize ediyor ve 24 Haziran’ın önemini anlatıyoruz” diye konuştu.

Sokakların sesine kulak vermenin bir siyasetçi için önemli olduğunun altını çizen Çalışkan, “Hamdolsun, halkımız her şeyin farkında. 24 Haziran seçimleriyle Türkiye üzerinde kurgulanan hain projelerin bertaraf edileceğini çok iyi biliyor. Hemşehrilerimiz Cumhurbaşkanımıza verilecek her desteğin, millet ve devlet menfaatine olacağını adeta hıfzetmiş durumda” ifadelerini kullandı.

AK Parti Adayı Çalışkan'ın 24 Haziran seçim çalışmaları ziyaretlerinden notlar:

Bugün Avanos ilçemizdeki; Bazaar 54 halı mağazasında çalışan kardeşlerimizi ziyaret ettik. Sorunlarını dinleyip projelerimizden bahsettik. "Vakit Türkiye Vakti" dedik durmak yok yola devam.

Ardından, Mahmat ve Karacauşağı köylerimizi ziyaret ederek köylülerimiz ile dertleştik. 24 Haziran seçimlerinin önemini konuştuk. Vakit Nevşehir Vakti ! Teşekkürler Avanos...

Bugünkü iftarımızda Kalaba belde teşkilatımızla birlikteydik. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin. AK Partinin neferleri olarak durmuyoruz. Bugünümüz,yarınımız,geleceğimiz için bizlere durmak yok çalışacağız ve başaracağız. Avanos Kalaba beldemizde Vakit Türkiye vakti ise bizde geleceğimiz için Durmak yok yola DEVAM diyoruz.

Gittiği yerde Nevşehirli vatandaşlarımızdan büyük teveccüh gören Milletvekili Adayı Çalışkan, teravih namazı sonrası Kalaba da vatandaşlara lokma tatlısı dağıttı.

Sahura doğru günün son durağında; Akarca köyü için saatin önemi yok.Akarca köyü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hep yanımızda oldu. Şimdi sıra bizde diyerek bizleri kucakladı.

Şimdi Vakit NEVŞEHİR Vakti !!!

 #Acıgöl 
#Avanos
#Derinkuyu
#Kozaklı
#Ürgüp
#Gülşehir
#Hacıbektaş hazır...

Teşekkürler NEVŞEHİR !!! Vakit TÜRKİYE Vakti... Elhamdulillah!