Kapadokya'da ilk kez “Cappadocia Riders Society“ ismiyle bir Motosiklet Spor grubu Kuruldu.

Kapadokya'da yeni kurulmuş olan "Cappadocia Riders Society" motosiklet grubu Başkanı Mustafa Doğru www.fibhaber.com a özel açıklamalarda bulundu...

"Cappadocia Riders Society" motosiklet grubu Başkanı Mustafa Doğru FİB Haber Merkezimize yapmış olduğu açıklamasın da; Kulübümüz Başta bilinçli motosiklet kullanımının kitleler arasında geliştirilip yaygınlaştırılması, eğitimli ve örnek binicilerin arttırılması, motosiklet kullanıcıları arasında bilgi ve kültür paylaşımının arttırılması, farklı bölge ve ülkelerdeki motosiklet kullanıcıları, dernekler, spor kulüpleri, gruplar ve tüzel kişiler ile ilişkilerin geliştirilmesi, motosiklet yarışları düzenlenmesi, coğrafya, kültür ve doğa bilincinin arttırılması, motosiklet sürücülerinin haklarının genişletilmesi ve savunulması, gereğinde hak ve menfaatlerin yargı yolu ile korunması için hareket edilmesi, eğitimin desteklenmesi, sosyal yardımlaşmanın geliştirilmesi amacı ile olmak üzere ve bu spor alanlarında sporcular yetiştirmek amacı ile kuruldu dedi.

"Cappadocia Riders Society" motosiklet grubu Başkanı Mustafa Doğru, 8 Arkadaşla birlikte Ürgüp'te kurduğumuz kulübümüze tüm Nevşehir ve Kapadokya bölgesinden yeni arkadaşlar yeni katılımlar bekliyoruz dedi.



Doğru,Kapadokya'da ilk defa kurulmuş olan "Cappadocia Riders Society" motosiklet grubumuzla Bu Yıl İlki düzenlenen 14-17 Mayıs 2015 Çanakkale Merkez "Çanakkale Motosiklet Festivali" "Mehmetçiğe Saygı Sürüşü" ne Cappadocia Riders Society olarak bizde katıldık.
Böylesi maneviyatı yüksek bir etkinliğe katılmak için 5 motosiklet ve 1 araçla toplam 9 kişi katılarak totalde 2500 km yol kat ettik.
Kapadokya Bölgemizin ve grubumuzun bayraklarını Çanakkale topraklarında dalgalandırdık.

İleride böylesi büyük motosiklet etkinliklerinin kapadokya bölgesinde de olması için hem tanıtım ve reklam anlamında, hemde tecrübe anlamında büyük deneyimler edindik.

Ve orda ki Türkiye sınırları hatta sınır ötesinden gelen motosiklet grupları, kullancılarına bölgemizin reklamını yaptık.Festivalin sosyal projesi olan, Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi'nin "Çanakkale Şehitlerimiz için Hedef 1 Milyon Kitap" ismi ile yürüttüğü projeye destek olmak amacı ile 100 kitap ile en büyük desteği veren tek grup biz olduk.

Bu destek için özel bir teşekkür ve alkış aldık. Bu maneviyatı yüksek etkinlikte Nevşehir ve Kapadokya'nın da duyarsız kalmadığını herkese göstermiş olduk dedi.

"Cappadocia Riders Society" motosiklet grubu Başkanı Mustafa Doğru, Bundan sonra da her türlü etkinlikler de Cappadocia Riders Society olarak var olacağımızı, bilinçli ve ekipmanlı motosiklet kullanımı hakkında örnek teşkil ederek, özellikle yaz aylarında ölümle sonuçlanan motosiklet kazalarına dikkat çekeceğimizi ve motosiklet kullanımının sadece erkekler özgü bi şey olmadığını aramızda bayan sürücümüzünde olduğunun da altını çizmek istiyorum. Bu spora gönül veren herkesi grubumuza bekliyorum dedi.