Nevşehir genelinin yakından tanıdığı renkli simalardan Avanoslu AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Ömer Cerit, yeni dönem için AK Partinin  açıklanan İl Genel Meclisi üye aday listesinde olmayınca nasıl bir tepki verecek ? Neler söyleyecek ve ne düşünüyor sorusunu kendisine yöneltiyoruz...

- Sayın Cerit AK Partide açıklanan listede isminizi görmeyince ne düşündünüz bu konudaki değerlendirmelerinizi alabilirmiyiz?

Ömer CERİT: AK Partili ile geldim AK Partiyle giderim.."
- Ben bu partinin meclis üyeliği değil partimizin süpürge temizleyicisi olmaya dahi hazırım.Genel Başkanım sayın Recep Tayyip Erdoğan ın yapmış olduğu bu mücadelede malımla bedenimle her zaman hazır olduğumu bildirir yeni seçilecek olan arkadaşlarımızla beraber omuz omuza olacağımızı belirtmek istiyorum...

Bu süreçte Tek üzüldüğüm konu bunu da söylemeden geçemeyeceğim...Bazı kendini bilmez iktidar sülüklerinin şahsımı kendileri gibi görerek,Nerde güç nerde menfaat var kendileri gittikleri gibi bizide bazı siyasi partilere yamamaya çalışıyorlar.Ama kesinlikle hayal kırıklığına uğrayacaklar pişman olacak ve yaptıkları dedikodularla baş başa kalacaklardır.

Buradan bu vesile ile Değerli Avanos halkı ve belde köylerimizin bana göstermiş oldukları büyük teveccüh ve desteklerinden dolayı tüm değerli hemşerilerime sonsuz teşekkür saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Son sözüm şudur ki ; "Durmak yok yola devam..."