Ürgüp Belediye Başkan Adayı Av. Murat Boz” Ürgüp Pazar esnaflarına Ürgüp Halkına Modern kapalı Pazar yerin yapılması için söz verdi.

CHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Av. Murat Boz ve ekip arkadaşlarıyla birlikte Gerçekleştirdikleri Ürgüp pazar esnaf ziyaretinde geleneksel Pazar esnafları için geleneksel bereket duanın okunmasının ardından esnaf ziyaretlerin sürdürülürken Pazar esnafı kadar alış veriş yapan Ürgüp aklının büyük bir çoğunluğu kapalı pazarın yapılmasını istediler” Pazar Esnafları bizde insanız İlkbaharda yağmur,yazın sıcaktan ve kışın karın soğuktan bizler kadar alış veriş yapan Müşterilerimizin de hakkı var bizde insanız çok mu zor bir kapalı pazarın yapılmasında yazın sıcağından kışın soğuktan kendimiz kadar ürünlerimiz heder olmaktan kurtarılmasını istediler.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ürgüp Belediye Başkan Adayı Av. Murat Boz Ürgüp Pazar esnafların kendisinde büyük bir şey istemiyor” sadece bir insan gibi yaşamları kadar ürünlerini hijyenik bir ortamda satmak istiyorlar ve bu arada da kendileri gibi Ürgüp’ün yanı sıra belde ve köy halkımızın alış verişlerini yapabilecekleri her mevsimde gönül rahatlığı ile halkın gezip gördükleri ürünlerini alabilecekleri bir Modern Pazar yerin Ürgüp için kaçınılmaz yerli ve yabancılar kadar her hafta alış veriş yapan tüm hemşerilerime istenilen modern bir Pazar yerin Ürgüplümüze yakışacak bir modern Pazar yerin öncelikle projelerin yer adlını vurgulayan Başkan Adayı Boz Allah Nasip eder de Ürgüplü hemşerilerim bu değerli görevini verdiği taktirde ilk işim Ürgüp’ümüze modern bir Pazar yerin yapılmasına söz verdiğini açıkladı.