Gülşehir İlçe Teşkilat binasında kadınların çoğunlukta olduğu bir toplantı yapan CHP İlçe Başkanlığı seçimler için çalışmalarını hızlandırdı. CHP İlçe Başkanı Yakup Özmen, Gülşehir merkez ve köylerinde CHP’nin adaylarıyla birlikte yoğun bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Toplantıda konuşan CHP’nin Nevşehir Birinci Sıra Adayı Bülent Tekiner, seçimi kadınlarla kazanacaklarını belirterek, seçim gezilerinde kadınların da olmasını istedi. CHP’nin iktidara kadınlarla yürüyeceklerini dile getiren Tekiner, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Regaip Kandilini de kutladı.

Tekiner: Gülşehirlilere ŞAFAK 44 Dedi..

İktidara nasıl gelecekleri konusunda bilgiler aktaran Bülent Tekiner, CHP’nin seçim çalışmalarında iktidar dili kullanacağını belirtti. İktidara gelecekleri seçim gününe 44 gün kaldığına atıf yapan Tekiner, Gülşehir halkına “Şafak 44” diye seslendi. CHP’nin bir milletvekilini kesin çıkaracaklarını ve ikincisi için çalışacaklarını söyleyen Bülent Tekiner, kadın ve gençlik kollarına büyük iş düştüğünü dile getirdi.


CHP Nevşehir Üçüncü Sıra Adayı Mehmet Değirmenci de CHP’nin Seçim Bildirgesinin çok isabetli olduğunu söyledi.

Değirmenci, “Seçim Bildirgemiz hemen karşılık buldu. Muhalefet partisine muhalefet edildi. Verilen vaatlerin yerine getirilemeyeceği iddia ediliyor. Bu vaatlerin kaynakları hesap edildi. Hepsi gerçekleşecek.” diyerek örnekler sıraladı. İktidarlarında Devletin, çalışmayan her ailenin kadınına 720 TL ödeyeceğini söyleyen Mehmet Değirmenci, bunun aile sigortası olacağını ve bu iktidar döneminde yapılan yardımların üç katına tekabül edeceğini belirtti. Taşeron işçiliği ve sendikasız çalışmayı sonlandıracaklarını, geçici işçilere kadro vereceklerini, asgari ücretin ve en düşük emekli maaşının 1500 TL olacağını, emekliye iki bayramda iki ikramiye vereceklerini vaat eden Değirmenci, bu seçimin ekonomi üzerine oturacağını söyledi. Nevşehir’den bir milletvekili çıkarabilen CHP’nin Türkiye’de iktidar olacağını söyleyen Değirmenci, bunun tarihini 8 Haziran olarak verdi.