NEVŞEHİR(MHA) 23 Aralık Çarşamba günü yapılacak olan il kongresinde il başkanlığına aday olan CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, 1 yıla yakın bir sürede partiyi hemen hemen her anlamda derleyip toparladıklarını ve ekonomik anlamda da ciddi sıkıntıların geride bırakıldığını söyledi.

CHP İl Başkanı Görmez :  “1 Yıllık Sürede Partiyi Derledik, Toparladık”

Göreve geldikleri ilk günden itibaren Partinin il ve ilçelerdeki teşkilatlarının yeniden yapılandırılmasına, ekonomik anlamdaki sıkıntılarının çözümüne büyük önem verdiklerini söyleyen CHP İl Başkanı Gülmez, ilçe teşkilatlarının ekonomik nedenlerle siyasi faaliyet yapamaz duruma gelmelerinin önüne geçtiklerini de kaydetti.

Söz konusu süre içerisinde Partiye bir araç alarak Partinin her türlü faaliyetini rahatlıkla yapabilir bir hale getirildiğini ifade eden CHP İl Başkanı Gülmez, özellikle 1 Kasım seçimlerinde Partiye genel merkezden yardım gelmemesine karşın ildeki potansiyelin en iyi şekilde değerlendirildiğini ve seçim çalışmalarının yapılabilmesine ilişkin Partili iş adamlarıyla birlikte ciddi bir fedakarlık örneği sergilediklerini dile getirdi.

Partinin kapısının bu süre içerisinde Partililere ve tüm Nevşehirlilere açık tutulduğunu da sözlerine ekleyen İl Başkanı Kamil Gülmez, “Görev süremiz içerisinde yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ve ilçe teşkilatlarımız ile birlikte son derece gayretli ve fedakarlıklarla dolu bir çalışma yürüttüğümüz kanaatindeyim. Zira, yaşanan ekonomik sorunlara rağmen teşkilatlarımızın 2 seçim geçirdiğimiz bu süre içerisinde canlı tutulması, siyasi faaliyetlerini sürdürebilmeleri için elimizden geleni yaptık. Partiyi derledik, topladık. Seçimler sürecinde seçim çalışmalarımızın en etkin şekilde yapılabilmesi için yönetimimizle birlikte adeta seferberlik yaparak Partimizin Nevşehir’de siyasi faaliyetlerini en iyi şekilde yürütmesinin önüne açtık. Bu dönemde partimize destek olan tüm iş adamlarımıza ve Partililerimize de teşekkür ediyorum” dedi.