NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz hafta sonunda yapılan merkez ilçe kongresinde tek liste ile seçime giren CHP Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, Cumhuriyet Halk Partisinin Nevşehir’de başarısız oluşunun altında örgütlerdeki sıkıntıların bir türlü çözülememesi olduğunu söyledi.

48 Yıldır Cumhuriyet Halk Partisinin içerisinde bulunduğuna dikkat çeken CHP Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, Parti içi meselelerin kahve köşelerinde konuşulmasından ise örgütlerin bir araya geldiği toplantılarda konuşulmasını istediğini de belirtti.

Yücel, “Son seçimlerde başarılı olamadık. Başarılı olamayışımızın nedenlerinden biri de örgütlerimizin sağlıklı olmayışı. Nevşehir genelinde başarı sağlayamadık. Nevşehir’de başarılı olduğumuzu söylemek için Milletvekili çıkarmamız gerekiyor. Üç beş oyumuzu artırdık demek bana göre yanlış. Kendi içimizde öz eleştiri yapmamız gerekiyor. Eleştiriye açığım ve başarılı olduğumu da iddia etmiyorum. Başarısızlığımızın tek nedeni ben değilim. Lafa geldi mi herkes konuşuyor. Ama icraata gelince kimse yok ortada. Kahvehane köşelerinde parti içi sorunların konuşulmasını istemiyorum. Beni delege yazmadınız diye küsen adam bugün kongremize gelip imza dahi atmıyor. 48 yıldır bu hareketin içerisindeyim. Bu kadar başarısız bir yönetim görmedim. Bir de şu alışkanlık çıktı. Biz kazanamayız ben başka partiye oy vereyim. Bu partinin yönetiminde olacaksın kazanamayız diye bir başka partiye oy vereceksin. Bence o insan haindir. Benim partimden istifa edersin istediğine oy verirsin” dedi.