Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl ve Merkez İlçe Başkanlığınca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Nevşehir Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına çelenk konuldu.

Çelenk sunma programına İl Başkan Vekili Yaşar Aydoğan, Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, Kadın Kolları Başkanı Yeliz Topraktepe, partili yöneticiler ve partililer katıldılar.

Çelenk sunumunun ardından saygı duruşu gerçekleştirildi ve ardından İstiklal Marşı okundu.

Tüm dünya çocuklarının ve ülkemiz çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan CHP İl Başkan Vekili Yaşar Aydoğan, “Bugün büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açılışını yaptığı Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışını ve aynı zamanda Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz. Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir. Meclisin üzerinde hiçbir güç yoktur. Gazi meclis yurdu düşmandan kurtararak Cumhuriyetimizi ilan etti. TBMM onurlu bir tarihe sahiptir. Meclisimiz çocuklarımızın ve geleceğimizin güvencesidir. Tüm dünya çocuklarının bu gününü kutluyor, bağımsızlık üzerine gözlerini kırpmadan canlarını hiçe sayan başta Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları olmak üzere saygı ve minnetle anıyorum. Ulusal egemenliğimizin üzerinde hiçbir güç tanımadığımızı göstermek için gelin birlik olalım. Gelin güçlü ve tek ses olalım. Bayramınız kutlu, çocuklarımız mutlu, geleceğimiz umutlu olsun” ifadelerinde bulundu.