Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Bülent Tekiner, Nevşehir’de bir olacağız, diri olacağız, Nevşehir’i değiştireceğiz diye konuştu.
 
CHP Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Bülent Tekiner Nevşehir’de görev yapan basın mensuplarıyla Kapadokya Kartal Otelde akşam yemeğinde bir araya geldi. CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez’in katılmış olduğu yemekte yerel medya mensuplarıyla seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Yemekte konuşan CHP Nevşehir Milletvekili Adayı Bülent Tekiner Nevşehir’de bir olacağız dedi. Tekiner, ‘’ Çok değerli basın emekçi arkadaşlarım düzenlemiş olduğumuz yemeğimize katılmış olduğunuz için teşekkür ederim. Nevşehir’de seçim çalışmalarımıza başladık. İlçe merkezlerimiz, beldelerimiz ve köylerimiz de seçim çalışmalarımızı yapıyoruz. Nevşehir’de ben inanıyorum ki Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir’de bir milletvekili kazanacaktır. 7 Haziran tarihinde CHP iktidar olacaktır. Nevşehir’de bu düzen değişecek. 8 Haziran tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı olacaktır’’ diye konuştu.