Organizasyonların Altında Onların İmzası Var

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisinin son dönemlerdeki organizasyonların altında iki ismin imzası öne çıkıyor.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Zeki Tekiner’i Anma Programı ve ardından Gençlik Kolları Başkanlarının Gülşehir ilçesindeki toplantısının ardından yeni organizasyon hazırlıklarına girişen bu iki isim şimdide İlhan ve Turhan Selçuk Kardeşlerin anma programına hazırlanıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel ve Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Akbaş, 21 Haziran 2014 tarihinde Hacıbektaş ilçesinde gerçekleştirilecek olan anma programına hazırlanıyor.

Gazeteci Yazar İlhan Selçuk ve Karikatürist Turhan Selçuk, ölümlerinin 4. yıl dönümünde Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde anılacak.

11 Mart 2010 tarihinde ölen Karikatürist Turhan Selçuk ve 21 Haziran 2010’da ölen ağabeyi Gazeteci Yazar İlhan Selçuk için ilk tören, 21 Haziran 2014 Cumartesi günü Hacıbektaş ilçesinde mezarlarının bulunduğu Çilehane bölgesinde yapılacak.

Selçuk ailesinin yanı sıra çok sayıda seveni ve gazeteci arkadaşlarının katılmasının beklendiği tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayacak. Yapılacak olan konuşmalar ve saygı geçişinin ardından buradaki program çiçek bırakma ve lokma dağıtımı ile sona erecek.  Buradaki törenin ardından ise anma programı Hacıbektaş Veli Kültür Merkez’nde devam edecek. Turhan Selçuk Karikatür ve Heykel Sergisinin açılışının da yapılacağı anma etkinlikleri çerçevesinde “İlhan, Turhan Selçuk ve Aydınlanma” adlı bir panel düzenlenecek.