NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz günlerde kurultayını yapan ve yeniden Kemal Kılıçdaroğlu’nu genel başkan seçen Cumhuriyet Halk Partisinde tek hedef 2019 yılındaki seçimlerde partinin tek başına iktidar olabilmesi.

CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, kurultayın ardından Partinin hedefi ne olacak sorumuza cevap verirken, tüm Parti teşkilatlarının, genel merkez ve Parti meclisinin 2019 yılında Partinin tek başına iktidar olabilmesi için çaba sarf etmesi gerektiğinin altını çizdi.

Bunun başarılamaması durumunda Parti de ne genel başkanın ne de parti meclisinin görevlerine devam edemeyeceğine dikkat çeken Gülmez, “Cumhuriyet Halk Partisinin kurultayımızın ardından hedefi 2019 seçimlerinde tek başına iktidar olabilmek yönünde çabası olacaktır. Zaten bu çalışmayı yapamadığı taktirde 2 sene sonra yapılacak kurultayda ne bir parti meclis üyesi kalır, ne de genel merkez yöneticisi. Başarılı olmak zorundalar ve 2019 yılına hazırlanmak zorundalar. Bunun için çaba sarf ediyorlar, bu başarıyı da göstereceklerinden eminim” dedi.