NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili adayı Hilmi Bülent Tekiner’in kendisine siyaset sahnesinde biçtiği rol bir hayli büyük.

Gülşehir Kartal Otelde basın ve yayın kuruluşları mensuplarıyla yemekli bir toplantıda bir araya gelen CHP Nevşehir 1. sıra Milletvekili adayı Hilmi Bülent Tekiner ve CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, seçim çalışmalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundular.

Tekiner, açıklamaları arasında Nevşehir’de siyasi partilerin seçime 3-0 kazanacağız parolasıyla çıkmalarının gayet normal olduğunu dile getirirken, Cumhuriyet Halk Partisinin ise seçime hepimiz bir olacağız parolasıyla çıktığının altını çizdi.

Siyasette kendisinin hedeflerinin yüksek olduğuna dikkat çeken Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili adayı H. Bülent Tekiner, siyasette kendisine daha yüksek hedefler belirlemeyen insanların başarılı olamayacaklarına da değindi.

Cumhuriyet Halk Partisinde Nevşehir Milletvekili olmasının ardından kendisine genel başkanlık ve başbakanlık hedeflerini de koyduğunu söyleyen H. Bülent Tekiner, 10 yıllık sürede bu hedeflerine ulaşabilmesi için bir engel görmediğine de değindi.