NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Av. Ahmet Göktaş, Hacıbektaş-ı Veliyi anma kültür ve sanat etkinliklerine damgasını vuran Başbakan Yardımcısına saldırıyı bir hafta sonra kınadı.

Konuyla ilgili bir basın açıklamasını basın yayın kuruluşlarına servis eden CHP İl Başkanlığından yapılan açıklamada, “Hacıbektaş İlçemizde Sayın Devlet Bakanı Bekir Bozdağ’a Yönelik Eylemi Şiddetle Kınamaktayız. Olaydan Hemen Sonra Sayın Hacıbektaş Belediye Başkanıyla Birlikte Hastanede Sayın Bakanı Ziyaret Edip Geçmiş Olsun Dileklerimizi Bildirmiştik. Olay Üzücü Ve Beklenmedik Şekilde Olmasına Rağmen Sayın Bakanın Zarar Görmemesi Bizi Sevindirmiştir. Ayrıca Güvenlik Kuvvetlerimizin Yerinde Ve Etkili Müdahalesi Sonucun Ve Orada Bulunan Bazı Kişilerin Yerinde Davranışları Sayesinde Üzücü Olay Daha fazla Büyümemiş, Görevli Güvenlik Görevlilerimizin Sağduyulu Ve Akıllıca Davranışları Sayesinde Halkın Olaylara Müdahalesi Önlenmiş Ve şüpheli Etkisiz Hale Getirilip Karakola İntikal Ettirilmiştir. Bu Olaylar Esnasında Meydanda Ki Halkın Büyük Çoğunluğunda Haberi Veya Rahatsızlığı Olmamıştır. Bu Sebeple Güvenlik Güçlerimizden Bir Kez Daha Gururla Bahsetmekten Onur Duymaktayız. Başka Bir Yerde Olsa Olaylar Çıkar Ve Birçok İnsan Yaralanabilir Hatta Daha Üzücü Şeyler Olabilirdi.

Bu Vesileyle Sayın Bakana Bir Kez Daha Geçmiş Olsun Diyor, Ülkemizin Huzurlu Ve Güvenli Olmasında Emeği Geçen Güvenlik Görevlilerine Teşekkür Ediyoruz” denildi.