CHP Nevşehir Milletvekili adayı Fahri Ertik, AK Parti Nevşehir Milletvekili adaylarına medya veya halkın önünde tartışmaya davet etti.

Ertik “İstedikleri televizyonda, istedikleri gazeteci ile istedikleri saatte Nevşehir'i tartışmaya davet ediyorum. Biz tartışalım ki Nevşehir halkı kimin nasıl bir müktesabata sahip olduğunu öğrensin” dedi. 

CHP Nevşehir Milletvekili adayı Fahri Ertik açıklamasında; Nevşehir halkının doğru bir seçim yapması için yaptıklarına güvenen Iktidar partisi milletvekili adaylarını yada benimle ülke sorunlarını Nevşehir'i tartışmak isteyen AKP üst düzey yöneticilerini Nevşehir halkı huzurunda uygun bir platformda medenice tartışmaya davet ediyorum.

Gelin aklımızda bilgi dağarcığımızda ne varsa seçmenlerin huzurunda ortaya koyalım. Emaneti ehline vermek gibi bir ilahi emri yerine getirme yükümlülüğü karşı karşıya olan hemşehrilerimize kimin Nevşehi
r'i temsilde daha ehil olduğunu ortaya koyalım.

Haydi gelin kim bu ülkeye Nevşehirimize daha yaraşır daha layıktır bunu anlama fırsatını ve imkanını seçmenlerimize tanıyalım. Kendine yaptıklarına hizmetlerine akıllarına bilgilerine güveni olanlar bu davetten kaçmazlar diye düşünüyorum. Sayın Nevşehir milletvekilleri haydi halkın huzurunda sınava girelim. Cevabınızı bekliyorum DEDİ.

CHP Nevşehir Milletvekili adayı Fahri Ertik'in sadece AK Parti'yi hedef göstermesi ise farklı şekilde yorumlandı. Bu şehri ve ülkeyi Sadece AK Parti yada CHP yönetmiyor MHP'yi neden davet etmiyorsunuz tarzında bir eleştiri getirildi.

BİZDE NEVŞEHİR GÜNDEMİN ADRESİ WWW.FİBHABER.COM OLARAK NEVŞEHİR'DE Kİ 3 BÜYÜK SİYASİ PARTİ  ( AK PARTİ , CHP VE MHP ) VEKİL ADAYLARINI BU KONUDA MİSAFİR ETMEYE HAZIR OLDUĞUMUZU BELİRTMEK İSTERİZ...