NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Teşkilatında kadın kolları seçim startı verdi.

İl kadın kolları ve İlçe kadın kolları başkanları ve yönetimleri ile seçim startlarını düzenlenen toplantı ile verdi. CHP Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Eski Başkanlığında düzenlenen toplantıda deneyim paylaşımları ve kaynaşma toplantısı yapıldı, yaklaşan seçim stratejisini İl de İl ve ilçe kadın kolları ile başlatmış oldu.

Kadın Kollarının seçim süresince yapacağı çalışmalar hakkında İl ve İlçe kadın kolları teşkilatları ile görüş alış verişinde bulunulan toplantıda bu toplantıların her ay bir ilçede yapılması kararı da alındı.

İl Binasında düzenlenen toplantı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Eski, “Bundan sonraki çalışmalarımızın Bütün il ve İlçe Kadın Kolları olarak birlik beraberlik ve Dayanışma içerisinde yapılacak. Kadın Kolları il ve ilçelerde birçok kadın projesi ile kadınların yanında olacaklar” dedi.

Toplantıya İl Kadın Kolları başkan ve yönetimi, Avanos Kadın Kolları başkanı ve yönetimi, Ürgüp Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi, Kozaklı Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimi, Hacıbektaş Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimi, Gülşehir Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimi, Derinkuyu Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi ile Acıgöl Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimi katıldı.