Rüşvet iddialarını araştırmak üzere CHP'li Kartal Belediyesi'ne giden Beyaz TV Muhabiri Gülsevil Dinç ve Kameraman Mehmet Ali Şener belediye görevlileri tarafından dövüldüğü iddia edildi

 

Basına değer vermeyen, mecliste görev yapmasını engelleyen, basın ayrımcılığı yapan, Basını yüklü tazminat davalarıyla yıldırmaya çalışan, CHP'li Altınok Öz Başkanlığında ki Kartal Belediyesinde sonunda bu da oldu.

 

Muhabir Dinç'i merdivenlerden aşağı iten belediye görevlileri, Kameraman Şener'e de yumruk atıp dişini kırdılar.

 

Rüşvet iddialarını araştırmak üzere CHP'li Kartal Belediyesi'ne giden Beyaz TV Muhabiri Gülsevil Dinç ve Kameraman Mehmet Ali Şener belediye görevlileri tarafından dövüldü.

Muhabir Dinç'i merdivenlerden aşağı iten belediye görevlileri, Kameraman Şener'e de yumruk atıp dişini kırdılar.
Olayın üzerine dün akşam Beyaz Tv de Rasim Ozan Kütahyalı programına taşıyarak Başkan ÖZEe çok ağır konuştu...

‘CHP’li Kartal Belediyesi terör belediyesi mi?''

CHP’li Kartal Belediyesi’ndeki rüşvet iddiaları ve geçtiğimiz günlerde belediyede yaşanan Beyaz TV muhabirlere yönelik saldırı Rasim Ozan Kütahyalı’yı çılgına çevirdi.

 CHP'liler kadın muhabire saldırıp, kameramanı yumrukladılar

CHP'li belediyelerde yaşanan skandallara bir yenisi daha eklendi. İşadamı Kenan Yeşil' Kartal'da açacağı lokanta için CHP'li Belediyeye ruhsat başvurusunda bulundu ancak iddiasına göre Ruhsat İşleri Müdürü Funda Aydoğan kendisinden 2 bin lira rüşvet istedi. Rüşvet iddialarını araştırmak üzere CHP'li Kartal Belediyesi'ne giden Beyaz TV Muhabiri Gülsevil Dinç ve kameraman Mehmet Ali Şener ise belediye görevlileri tarafından dövüldü. Muhabir Dinç'i merdivenlerden aşağı iten belediye görevlileri, kameraman Şener'e de yumruk atıp dişini kırdı. İşte CHP'li Kartal Belediyesi'nde yaşanan bu skandal olay dün akşam Beyaz TV ekranlarında Adalet Masası programında mercek altına alındı. 


'BENDEN RÜŞVET İSTEDİLER' 

Ruhsat almak için tüm şartları yerine getirdiğini söyleyen İşadamı Kenan Yeşil,'Kartal Belediyesi Ruhsat İşleri Müdürü Funda Aydoğan benden rüşvet istedi. Vermediğim için hakkımda şikayetçi oldu. Daha Sonra iş yerim mühürlendi. İş yerimin kapısındaki mühürü kırınca gözaltına alındım. Gözaltına alındıktan Sonra nezarethanede hıçkırarak ağladım' dedi. Belediyede dönen rüşvet iddialarını elindeki dosyalarla güçlendiren İşadamı Yeşil, Kartal Belediyesi hakkında savcılığı göreve çağırdı. 


'KARTAL BELEDİYESİ TERÖR BELEDİYESİ Mİ?' 

Programın ilerleyen dakikalarında ise CHP'li belediyede dönen rüşvet çarkı hakkında Rasim Ozan Kütahyalı'dan sert mesajlar geldi. Yaşananları komedi olarak yorumlayan Kütahyalı,'Bunun CHP'si AK Partisi yok. Bu ne rezalettir. Bu terör belediyesi mi?' dedi. Kartal Belediye Başkanı'na da seslenen Kütahyalı,'Senin bunlardan haberin olduğunu düşünmüyorum.'Bunlardan haberim yok ve bu ilgili kadınla ilgili soruşturma başlatacağım'de. Bunu güzellikle yap yoksa biz bu işi büyütürüz. Biz saçından çekilen ve tekme tokat dövülen muhabirlerimizin haklarını Sonuna kadar ararız' ifadesini kullandı. 


'MALTEPE'DEN SonRA ŞİMDİ DE KARTAL MI?' 

CHP'li Maltepe Belediye Başkanı'nın olayını da hatırlatarak'Şimdi de Kartal Belediyesi mi çıktı?'diye soran Kütahyalı,'Kartal Belediye Başkanı'na Son uyarım bu. Halen kaçarsa muhabirimizin saçından sürüklenmesinin sorumlusu odur ve tüm bunlar onun talimatıyla yapıldı diye söylerim. Bir suç varsa ona karşı çıkılması gerekir. Karşı çıkılmaz ise bu suç üstlenilmiştir' dedi.