BİRAZ DAHA SABREDİN. BU DÜZEN DEĞİŞECEK!

Gülşehir’de seçim çalışmasına devam eden CHP Nevşehir Milletvekili adayı Bülent Tekiner’den esnaflara “sabır” çağrısı geldi.

NEVŞEHİR (Gülşehir) – 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimi öncesinde alan çalışmasına hız kesmeden devam eden CHP’li Bülent Tekiner, Gülşehir’de esnafın sorunlarını dinledi, emeklilerle dertleşti. Küçük esnafın piyasa koşullarıyla rekabet edemez hale getirildiğini söyleyen Tekiner, emeklilere de “dini bayramlarda iki maaş ikramiye” müjdesini yineledi.

 

ÇARE CHP

CHP Gülşehir İlçe Başkanı Yakup Özmen ve kalabalık bir partili grubuyla birlikte sabahın erken saatlerinde Kızılırmak Caddesi’ne gelerek buradaki dükkan ve kahvehaneleri ziyaret eden Tekiner, sorunları her geçen gün dağ gibi büyüyen esnafa “sabır” çağrısında bulundu. Yaşanacak bir Türkiye için önlerinde 30 gün kaldığını söyleyen Bülent Tekiner, “Önce Nevşehir’i geliştireceğiz sonra Türkiye’yi değiştireceğiz. Sabredin, CHP iktidarında bütün sorunlarınızı biz çözeceğiz.” dedi.

 

İKİ MAAŞ İKRAMİYE

Özellikle emekli vatandaşların büyük ilgi gösterdiği CHP Nevşehir 1. Sıra Milletvekili adayı Bülent Tekiner, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Emeklilere iki maaş ikramiye” vaadiyle ilgili soruları cevapladı. “Kaynak yok. Nereden bulacaklar.” Eleştirilerini ciddiye almadığını kaydeden Tekiner, “Cumhurbaşkanına birçok kurumun bütçesinden daha fazla örtülü ödenek ayırmayı başarabilen bir Türkiye, emeklisini mağdur etmez. Gerekirse Sarayın kaynağını keser, emeklisine verir, rahat ettirir.” ifadelerini kullandı.     

 

SEÇMENİN TERCİHİ CHP

Bülent Tekiner, başka partilere oy vermiş yurttaşların bu seçimde CHP’ye yönelmesinin sürpriz olmadığını, sosyal adaleti ön plana çıkartan emek ağırlıklı bir ekonomik programla, halkın karşısına çıkan Cumhuriyet Halk Partisi’nin sadece emeklilerin değil toplumun her kesiminin en büyük umudu olmasının doğal olduğunu kaydetti.

 

Esnaf ve yurttaş ziyaretlerinin ardından İlçedeki Kamu kurum ve kuruluşlarını da ziyaret eden Tekiner ve beraberindeki CHP heyeti daha sonra Avanos’ta çalışma yapmak üzere Gülşehir’den ayrıldı.