NEVŞEHİR(MHA) Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Şerafettin Karataş, İlimiz ve Ülke gündemine dair değerlendirmelerine özellikle sosyal paylaşım sitelerinde devam ediyor.

Paylaşımlarında zaman zaman ilimizdeki yerel çalışmalara da değinen Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Karataş’ın bu kez gündeminde kimlerin, niçin belediye meclislerinde görev alma gayreti içerisinde bulunduğuna dikkat çekiyor.

Kelli Felli adamların belediye meclislerinde görev almak istemelerinin başlıca nedenlerinden birinin tamamen rant elde etmek olduğuna değinen BBP İl Başkanı Karataş, “Birileri Belediyeden ayrılmıyor, çünkü Belediye Encümeni, Belediye Meclisi Üyesi, belediye bilmem nesi olmaya çalışıyor. Bizlerde bir anlam veremiyoruz değil mi?. Allah Allah halka hizmeti ne kadar da seviyor bu insanlar diyorsunuz. Çok safız gerçekten. Ben de öyle diyordum. Kelli felli adamlar Belediye meclisi üyesi adayı olacağım diye kendilerini yırtıyorlar. Bir çoğumuz da çok maaş veriliyor sanıyordur herhalde. Meğerse bir kaç şey varmış Arazisinin bulunduğu bölgeyi imara açtırmak. İmara açılması planlanan bölgeyi önceden haber alarak bir şeyden haberi olmayan kimselerin tarlalarını toparlamak ve imara açılınca ortaya çıkan ranta sahip olmak. Kuranda ve peygamberimizin hadisi şeriflerinde en çok üzerinde durulan konulardan birinin Adalet ve adil olma olduğunu söylersem herhalde abartmış olmam” yorumunda bulunuyor.