Nevşehir İl Genel Meclis Üyesi ve AK Parti Derinkuyu belediye başkan aday adayı Hanifi Bostan, seçim çalışmaları kapsamında gazetemiz FİB Haber Merkezine nezaket ziyaretinde bulundu.Aday Adayı Hanifi Bostan’ı www.fibhaber.com İnternet gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı karşıladı.
Ziyarette konuşan AK Parti Derinkuyu Belediye Başkan aday adayı Hanifi Bostan, resmi müracaatını yaptığını, Basın Kuruluşları ve STK temsilcilerine nezaket ziyaretlerine başladığını belirterek, destek ve dualarınızı talep ettiğini kaydetti.

Nevşehir ve Derinkuyu'nun sevilen saygın esnaflarından Aday Adayı Bostan, “Derinkuyu'nun mevcut sorunlarını ve çözüm yollarını, genel olarak bir yol haritası çizmeye çalıştım. Ekip arkadaşlarımızla beraber Derinkuyu'yu hep birlikte hak ettiği ve hayal ettiğimiz yerlere taşımak için yeni projeler geliştirdik. Hizmet yarışında hep birlikte partimizin başarısı için çalışacağım. Halkımıza hizmet etmek için çıktığımız bu yolda, darda kalanların yardımına koşan bir anlayışla doğduğum, büyüdüğüm ve sevdalısı olduğum Derinkuyu'ya hizmet etmek için belediye başkan aday adayı oldum. Derinkuyu gelişimine ve değişimine tanık olmak isteyenlere burada bir çağrıda bulunmak istiyorum. Derinkuyu'nun nasıl kalkındığını, turizm sektörünün nasıl sıçradığını, bölge tarımının nasıl geliştiğine gelin hep birlikte şahit olalım, hep birlikte başaralım.” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı, AK Parti Derinkuyu Belediye Başkan Aday Adayı Hanifi Bostan'a başarılar dileyerek ziyaretten dolayı teşekkür etti.