NEVŞEHİR(MHA) 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere 1.5 ay kala Demokrat Parti Hacıbektaş ilçe teşkilatını açmaya hazırlanıyor. Öte yandan partiye İl genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeliği konusunda bugünlerde müracaatlar olacak.

Edinilen bilgiye göre; Hafta sonunda Hacıbektaş İlçesinde seçim çalışmalarını daha etkin hale getirmek amacıyla Demokrat Parti İl Başkanlığı tarafından seçim bürosu açılacak.

Öte yandan Hacıbektaş ilçesinde il genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeliği adaylığı konusunda da sıcak gelişmeler yaşanması da bekleniyor. Muhtemelen bu hafta içerisinde Demokrat Parti İl Başkanlığına Hacıbektaş Belediye Meclisi üyeliği ve il genel meclisi üyeliği adaylığı konusunda görüşmelerde bulunulan 11 ismin müracaat etmesi bekleniyor.

Hacıbektaş ilçesinde yaşanacak bu gelişmelerin yanında Merkeze bağlı Uçhisar beldesinde de aday çıkarmaya hazırlanan Demokrat Parti bu hafta içerisinde Uçhisar kasabasında görüşmeleri sürdürülen belediye başkan adayı konusunda da açıklama yapmaya hazırlanıyor.