Milliyetçi Hareket Partisinden Milletvekili Aday Adayı olmak için Ürgüp Belediye Meclis Üyeliğinden istifa eden Dr. Kemal Erkan Ünal, MHP’den Aday Adaylığını Resmen Açıkladı.


BASIN AÇIKLAMASI

Çok değerli il başkanım, merkez ilçe başkanım, kadın kolları başkanım ve dava arkadaşlarım. Sevgili basın mensupları böyle bir günde bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim.

İtibarlı ve yaşanabilir bir Türkiye ve Nevşehir için aday adaylığımı açıklamış olduğumdan gurur duyuyorum.

Ülkemizin çok önemli bir bölgesinde dünyada eşi ve benzeri olmayan bir kentte yaşıyoruz. Bu coğrafyanın insanında yabancıya karşı sevgi ve saygı, kendi kimliğini kaybederek yabancılaşmaya karşı ise onurlu bir dik duruş vardır. Son dönemlerde Türkiye ve Türk halkının itibarsızlaştırılmasına seyirci kalamayacağımdan dolayı çok sevdiğim mesleğim olan hekimlikle hizmet ettiğim halkıma Hz. Ömer in adaletini ve ezelden beri adı merhamet ve adil olarak yönettiği devletlerle anılan bu onurlu milletin itibarını devam ettirebileceğine inandığım tek siyasi parti olan Milliyetçi Hareket Partimizden aday adaylığımı açıklamaktan dolayı büyük bir onur ve şeref duyuyorum.

Kapadokya’nın sağlık hakları gasp edilen insanlarımız, yok pahasına kayıt dışı çalıştırılan uyuşturucu bataklığına saplanan gençlerimiz, evine ekmek götüremeyen babalarımız ve annelerimiz için aday oldum.

Fakat en önemlisi ben sizlerin oğlunuz kardeşiniz gönül dostunuz olarak sizin adayınız olabilmek için aday oldum. Bu seçimde yüreğim yüreğinizle 

Bu süreçte bana desteğini esirgemeyen il başkanıma, merkez ilçe başkanıma ,kadın kolları başkanıma ve dava arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

                                                                                            Dr Kemal Erkan ÜNAL

                                                                                           Genel Cerrahi Uzmanı