Genç İşadamı Dursun Neiş, AK Parti'den Kavak Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusu yaptı.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı'na giderek, Kavak Belediye Başkanlığı aday adaylığı için resmi başvurusunu yapan Dursun Neiş'in başvurusunu AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar teslim aldı, alırken hayırlara vesile olmasını temenni etti. 

Genç İşadamı Dursun Neiş'de yaptığı kısa açıklamada;" Kavak kasabamız için en hayırlısı temennisinde bulunup, "Kavak için bir çok projelerim var. Başkanlığa aday gösterildiğim anda bütün projelerimi açıklayacağım. Kavak kasabamıza hizmet vermek için yola çıktım. Allah hakkımızda hayırlısını versin." dedi.


Dursun NEİŞ Kimdir?

Dursun Neiş, 10 Mayıs 1981 Yılnda Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Kavak kasabasında doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Kavak kasabasında tamamladı. 1996 yılında başladığı lise öğrenimini ailevi nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kaldı. Daha sonra turizm sektöründe 2000 yılına kadar çalıştı. 2000-2002 yılları arasında askerlik hizmetini Isparta ve Bingöl'de tamamladı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.


İş Deneyimleri:

2003 Yılından bu zamana kadar değişik şirketlerde Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Şirket Müdürlüğü yapan Dursun NEİŞ, halen DRS Kurumsal Hizmetler A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı olarak ticaret hayatına devam etmektedir.

Orta derecede İngilizce biliyor. İleri seviyede Microsoft Office ve Windows kullanıcısı.