Bir dizi ziyaret açılış ve toplantılara katılmak için Nevşehir’e gelen Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.
Nevşehir Valiliği ve Nevşehir Belediye ziyaretlerinin ardından, Partisinin İl Teşkilatını ziyaret eden Bakan Elitaş, burada AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri; Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile çok sayıda partili tarafından karşılandı.
AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonunda İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’denbrifing alan Bakan Elitaş, parti mensupları ile bir süre sohbet etti. AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Bakan Elitaş’ınziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Nevşehir’de yaşanan gelişmeler hakkında bilgiler aktardı.
Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaşise ziyarette, parti mensuplarını Bakanlığın bugüne kadar Nevşehir’e yaptığı yatırımlar hakkında bilgilendirerek, Nevşehir’in her dönem uyum içiresinde çalıştığını ve AK Parti’nin kalesi olan şehirlerden biri olduğunu ifade etti.
Nevşehir’in, Türkiye’nin en önemli kültür ve tarihi turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesini içinde barındırdığını ve stratejik olarak önemli bir konuma sahip olduğunu söyleyen Elitaş; “Nevşehir’de olmaktan oldukça mutluyum, hem şehir olarak hem de teşkilatçılık olarak böyle bir teşkilatı ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadım. Başta İl başkanımız olmak üzere bütün teşkilatımızı yürekten tebrik ediyorum” diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, daha sonra ziyaretin anısına Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş’a ziyaretin anısına vazo hediye etti.