Kamu Denetçisi olarak kurumda ki 4 yıllık görev sürelerini tamamlayarak geçtiğimiz günlerde görevinden ayrılan Eski Kamu Denetçisi, AK Parti Nevşehir Eski Milletvekillerinden Av. Mehmet Elkatmış, bugün Nevşehir'de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Nevşehir ziyaretleri kapsamında Ürgüp ilçesinde Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı da makamında ziyaret eden Elktaşmış bir süre görüştüler.


Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "Ak Davanın Fedekar ismi Mehmet Elkatmış Abim, Ali Özer Kardeşim ve eski Nar Belediye Başkanı kadim kardeşim Yusuf Kurugöllü" bizleri ziyaretleri ile şeref verdiler, kendilerine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum dedi.

Kamu Denetçisi Mehmet Elkatmış:1947 Nevşehir doğumlu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. Serbest Avukatlık, Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucu Üyeliği, XIX., XX., XXI. ve XXII. Dönem Nevşehir Milletvekilliği, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyeliği ve İdare Amirliği, TBMM Susurluk Komisyonu Başkanlığı ile TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanlığı yapmıştır. Evli (eşini 2012 yılında kaybetmiştir) ve 4 Çocuk babasıdır.