Eski Nevşehir Milletvekili Sayın Mehmet Elkatmış ın eşi Eren Elkatmış ın cenazesine Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan,Ebubekir Gizligider ve Murat Göktürk’ün de katılacakları belirtildi.

Susurluk Araştırma Komisyonu Başkanlığı görevinde de bulunan ve Nevşehir'de 4 dönem milletvekili seçilen Mehmet Elkatmış'ın eşi 49 yaşındaki Eren Elkatmış, tedavi gördüğü Ankara özel Güven Hastanesi'nde bu sabah yaşamını yitirmişti.. 

Eski İnsan Hakları ve susurluk Komisyon Başkanı eski Nevşehir Milletvekilliğide yapan Nevşehirli hemşerimiz saygı değer büyüğümüz  Mehmet Elkatmış ın bu acı gününde Başbakan Erdoğan ile çok sayıda Bakan ve partililerinde Sayın Elkatmış ı telefonla arayarak onu yalnız bırakmayarak başsağlığı dileğinde bulundukları belirtiliyor.

Bugün İkindi namazına müteakiben Kurşunlu camiden kaldırılacak olan Eren Elkatmış ın cenazesi Taşlıbel mezarlığına defin edilerek burada taziyelerin kabul edileceği belirtildi.

Elkatmış ın bu acı gününde Nevşehir ve Nevşehir dışından katılımlarla birlikte Eren Elkatmış ın cenazesine Çok büyük bir katılımın beklendiği bildiriliyor.