CHP Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın, CHP Nevşehir İl Başkanı Mehmet Değirmenci ve CHP Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz Nevşehir'in Gülşehir ilçe merkezindeki Kapadokya Kartal Otel'de buluştular... Buraya kadar herşey normal... Asıl Bomba bu buluşmada MHP'li bazı isimlerinde olduğu....Bunlardan bir tane side Gülşehir'in MHP'li Belediye Başkanı Vahdi ARISOY....

Nevşehir kamuoyunda bugün en çok konuşulan ve gündeme bomba etkisi yaratan bir resim karesi , Orada Neler oluyor  dedirtti.
Gülşehir'in MHP'li Belediye Başkanı Vahdi ARISOY CHP
 kurmayları arasında...
Kamuoyunda Ha bugün ha yarın Ak Partiye geçiyor..Ha geçti...Yok geçecek söylene dursun...

Daha önce Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi ARISOY, kendi ağzında yaptığı açıklamalarda Ak Partiye geçme durumunun olmadığını belirtmişti. 

Gülşehir İlçesinde bulunan Kartal Belediyesine ait Kapadokya Kartal otelde bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi il ve genel merkezce üst düzey yetkililer ve Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi ARISOY , acaba ne konuştular ?

Not: Başkan Arısoy yaptığı açıklamasında Ben Gülşehir'imize gelen ve gelecek her misafirimizi en güzel şekilde uğurlayarak gönderiyorum.Burada hiç bir parti ayrımı yapmaksızın...Sadece Her Belediye Başkanı gibi üst düzey büroklatları ilçesinde ağırlamaya çalışıyorum......

Şuna emin olun ki Sayın Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN yani şimdi Cumhurbaşkanı adayı Başbakanımızda ilçemize gelmiş olsa Gülşehir'in girişinde karşılayacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. 
İşte o kareler Yorumsuz...!

Fotoğraf: Mantarkaya Post