AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Ersun Erkut, STK ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamasında " - Güçlü Nevşehir için hep birlikte Ortak aklı oluşturacağız...!" dedi ve ekledi : Bir işi yapmak için aşk sevda ve heyecanınız varsa çalışmak sizi yormaz ( C. Başkanı R.Tayyip Erdoğan ).Bu misyonla hareket edeceğiz.

 İşte Erkut'un o açıklaması...

Allah nasip ederse, teşkilatımızın belirlemiş olduğu seçim saha çalışması takvimi öncesi, AK partimize bugüne kadar, gecesini gündüzüne katarak, bu davaya emek vermiş, sandık yönetim kurullarında görev almış, köy  ve mahalle temsilcilerimize kadar,  tüm kardeşlerimize  ulaşacağız, kucaklaşacağız. onlar başımızın tacıdır.

STK larımızla, üyeleriyle muhtarlarımızla, sektör temsilcilerimizle biraya gelip, proje alt yapılarını oluşturacağız ve sahaya ineceğiz. Meselemiz Türkiye ve Nevşehir olacak.

AK kadrolarımızla, 13 yıllık ak parti hükümetleri döneminde neler yapıldığını insanımıza bir bir hatırlatacağız. geçmişten bugüne ülkemiz üzerinde oynanan oyunları, neden bu ülkenin ak partiye ihtiyacı var, bir bir anlatacağız vatandaşlarımıza, gençlerimize,

 Neden 400 milletvekili, neden yeni anayasa, neden başkanlığık sistemi bunları bir bir paylaşacağız. 2023 hedefiyle kimin türkiye sevdalısı, sessiz yığınların sesi, kimlerin koalisyon ve istikrarsızlık beklentileriyle ellerini ovuşturduğunu, provakasyon, karışıklık ve kutuplaşmadan nemalandığını, anlamadın mı mesel ağaç değil diyen zihniyeti, statükoyu kapsamlı anlatacağız,  allah ın izniyle.

Alışılmışın dışında, bir anlayışı bir kardeşlik hukukunu, hakim kılacağız. toplumun tüm katmanlarıyla belirli bir takvim çerçevesinde sürekli bir araya gelişler olacak, her kesim nevşehir için taşın altına elini koyacak. bu sorumluluğu herkesle paylaşacağız. herkes birbirini değil,  nevşehir için ne yapılacak bu konuşulacak.

Milletimizin derdi ile dertleneceğiz allah ın izniyle. allah yar ve yardımcımız olsun. selam ve saygılarımla

ERSAN ERKUT

AK PARTİ

NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ A.ADAYI