Başbakan Erdoğan a olan büyük sevgisi ve gönülden bağlılığı ile tanıdığımız Ersan Erkut 30 Mart Yerel Seçimine doğru Nevşehir Belediye Başkanlığı için Aday adaylık sürecinde Nevşehir de ki Esnaf ve Bazı Sivil Toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.Ziyaretler sonrası FİB Haber Merkezimize açıklamalarda bulunan Erkut,gerek halkımız gerekse STK lardan çok olumlu tepki ve destek gördüğünü bu teveccühlerin kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.

Erkut AK Partimizin tarihi süreçte işinin gerçekten çok zor olduğunu alınacak kararların ve sonrasında 2014 yılında yapılacak olan Yerel seçim sonuçlarının Ülkemiz , şehrimiz,milletimiz ve partimiz için hayırlar getirmesini diliyorum dedi.

Ersan Erkut Kimdir?

NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

ERSAN ERKUT

 

ÖZGEÇMİŞ

 

1971 NEVŞEHİR MERKEZ DOĞUMLU. İLK ORTA VE LİSE ÖĞRENİMİNİ NEVŞEHİR DE TAMAMLADI.  YÜKSEK ÖĞRENİMİNİ, AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ANTALYA M.Y.O İKTİSADİ PROGRAMLAR VE ANADOLU ÜNİVERSİTESİ  İŞLETME FAKÜLTESİNİ  BİTİREREK  EĞİTİMİNİ TAMAMLADI.

AKTİF SİYASİ HAYATINA 2003 YILINDA GÖNÜL VERDİĞİ AK PARTİ İLE BAŞLADI. 2003-2007 YILLARINDA; İL İDARİ MALİ İŞLER BAŞKANLIĞI VE MERKEZ TEŞKİLAT BAŞKANLIĞI, 2007-2011 YILLARINDA AK PARTİ NEVŞEHİR İL BAŞKANLIĞI GÖREVLERİNDE BULUNDU.

 NEVŞEHİR AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI GÖREV SÜRESİNCE;  1 GENEL, 1 YEREL VE 2 REFERANDUM SEÇİM SÜRECİ YAŞADI. 2011 YILINDA YAPILAN GENEL SEÇİMLER DE, MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINDAN DOLAYI AK PARTİ NEVŞEHİR İL BAŞKANLIĞI GÖREVİNDEN AYRILDI.

2009 YILINDA AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKANLIĞININ ANKARA DA DÜZENLEMİŞ OLDUĞU ORGANİZASYONDA, AK PARTİ GENEL BAŞKANI, BAŞBAKAN SN.RECEP TAYYİP ERDOĞAN TARAFINDAN BAŞARI ÖDÜLÜ ALDI.

İLİM - KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNİ, 2003 YILINDAN İTİBAREN YÜRÜTMEKTETİDİR.

HALEN NEVŞEHİR’ DE, SM.MALİ MÜŞAVİR OLARAK MESLEKİ FAALİYETİNİ SÜRDÜRMEKTE OLUP. EVLİ VE  3 ÇOCUK BABASIDIR.