CHP’li Nevşehir Milletvekili adayları Fahri Ertik, Mehmet Seyhan Duru ve Fulya Altınsoy beraberinde CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez FİB Haber İnternet Gazetesi’ni ziyaret ederek, destek istedi.

CHP Nevşehir Milletvekili Adayları www.fibhaber.com İnternet Gazetemizi Ziyaret Etti...

CHP Nevşehir Heyeti FİB Haber.Com Genel Koordünatörü Fikret Çapacı ile bir süre sohbet etti.
Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarına start verdiklerini kaydetti.
CHP Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Fahri Ertik ise CHP’nin Nevşehir’de söz sahibi olması gerektiğini söylerken, 1 Kasım seçimlerinde Nevşehir’de oy patlaması yapacaklarını kaydetti.
CHP Nevşehir 2. Sıra Milletvekili Adayı Seyhan Duru ise Nevşehir’e ve bölgemize gerekli önemi verecek olan tek partinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu söyledi.
CHP Nevşehir 3. Sıra Milletvekili Adayı Fulya Gülşen Altınsoy ise Nevşehirli kadınların ve gençlerin sesi olmak için bu yola çıktığını ifade etti.

İşte ziyaret ilişkin detaylar....
CHP Nevşehir Milletvekili Adayları 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan milletvekili seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Nevşehir Milletvekili aday adayı olduklarını ve bundan dolayı da tüm partilerle ve Nevşehirli hemşerileriyle birlikte Nevşehir'in kaderini değiştirmek istediklerini belirtti.

Ertik : " Normalleşmemiz Lazım "

CHP Nevşehir 1.Sıra Milletvekili Adayı Fahri Ertik,FİB Haber Merkezimize  yaptığı açıklamasında şu ana kadar Nevşehir halkımızın şahsıma , aday arkadaşlarıma ve partimize göstermiş olduğu büyük ilgi destek ve teveccühleri için kendilerine teşekkür ediyorum.

Nevşehir'imizle birlikte tüm Anadolu insanı artık bir tarihi karara daha imza atacağı 1 Kasım'ı sabırsızlıkla bekliyor. Ülkemizizn AKP'den artık kurtulması lazım. Türkiye'miz bir şahsın iki dudaklarından çıkan talimatlarla bu ülke yönetilmesi karşısında gelinen noktada söyleyebileceğim tek kelime ile "NORMALLEŞMEMİZ" gerekiyor. Batıda medeni hangi ülkeye bakarsanız bakın seçimler neftreti ötekileştirmeyi değil tamamen özgür bir anlayışla medenice ve demokratik olarak oturmuş sistemle halkın hür iradesiyle gerçekleştiriliyorken, Son olarak 1 Kasım Erken seçimlerinde ülkemizin bir bölümünde seçimlerin kendi okul mahallesinde sandıkları başına gidecek yurtdaşlarımıza taşımalı sistemle kendilerine gösterilen başka bir yerde iradesini ortaya koyarak oy kullanılması kararı aslında malum partinin ülkemizin o bölgesinde var olmayışı başka bir değişle ,kucaklayamadığını ve sahiplenemediğini alenen kabul etmiş anlamı taşımıyor mu ? Benim tüm Nevşehirli seçmenlerimizden isteğim şimdi Normalleşme zamanı. Adalet ve Hukuk bir ülkenin en yegane temelidir.Vatandaşlarımızın huzur içerisisnde müreffeh bir Türkiye özlemi ancak CHP kadrolarıyla sağlanabilecektir. Şuncu buncu yada bir takım dini istismarlarla bu yolda başarılı olmak mümkün değil. Ben Nevşehir'ime hizmet için soyundum ve Nevşehir halkımdan bu onurlu görevleri 1 Kasım Erken genel seçimlerinde sandıklarında tevdi etmelerini bekliyor herkese saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum dedi.

Duru : "Yerel Yönetim ve Bürokrasi Tecrübelerimi Nevşehir İçin Kullanmak İstiyorum..."

CHP Nevşehir 2.Sıra Milletvekili Adayı Seyhan Duru, Avanos ilçemizde bundan önce layıkıyla yaptığımı düşündüğüm Belediye Başkanlığı göreviyle Yerel yönetim ve bürokrasi tecrübelerimi şimdi Nevşehir Milletvekilliği ile Ankara'da Meclise taşımayı arzu ediyorum. Halkımız teveccüh gösterirlerse Nevşehir Milletvekili olarak tüm halkımızı kucaklayacak ve kimseyi ötekileştirmeden hizmet vereceğime inandığım için Nevşehir halkımızın vekilliğine aday oldum dedi.

CHP Nevşehir Milletvekili Adayı Seyhan Duru, ülkemizin gelinen noktadaki içler acısı durumu karşısında soruna çözüm odaklı bir anlayışla varlığımızı yüreğimizi bilgi ve tecrübelerimizi ortaya koyuyoruz. İnanıyorum ki tüm bu oynanan oyunları görüp izleyen vatandaşlarımız kararını CHP'nin bu tertemiz kadroları yönünde 1 Kasım seçimlerinde bir irade göstereceklerdir. Şimdiden 1 Kasım Erken Genel seçimlerinin ülkemiz milletimiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Altınsoy :
 "Tüm Enerjimi Kapadokya'da Turizmin Sorunlarının Çözümü için ve Bayan Yurtdaşlarımın Meclis'teki İlk ve Tek Sesi Olarak Harcayacağım"

Turizmci kimliği ve gençliği ile öne çıkan CHP 3.Sıra Milletvekili Adayı Fulya Altınsoy da, Öncelikle şehrimizin ve Kapadokya Bölgemizin tanıtılması turizmcilerimizin sesi olarak bu kutsal göreve talip oldum. Öncelikle VEKİL nedir kimdir nasıl olmalı...? Milletin Vekili olacak kişi ve kendisine vekil tayin edecek vatandaşımız bunu çok iyi düşünmeliler. Mecliste sadece parmak indir kaldırla bu işler olmaz. Milletin ortak sesi sorunlarına çözüm odaklı çalışılmalı. Şuan Kapadokya turizmi konusunda partimizin bir proğramı ve buna ilişkin Kapadokya dosyası mevcut olup halkımıza 1 Kasım Erken Genel seçimlerinde gerçekleri ve ülkemizin geldiği şu tabloda sandığa giderken vicdanlarının sesine kulak vermelerini diliyorum.

Gülmez : "Önce Türkiye"

CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez de Nevşehir ve bölgenin en çok takip edilen medya organı www.fibhaber.com u tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Başkan Gülmez, 1 Kasım seçimlerinin önemine işaret çekerek artık bu seçimle Türkiye'miz bir karar verecek.Biz bu seçimler için,ülkemiz ve milletimiz geleceği için  "Önce Türkiye" diyoruz. Seçmenlerimize partimize ve adaylarımıza göstermiş oldukları ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Unutulmasın ki 1 Kasım seçimleri ülkemizin geleceği ve normalleşemesi adına çok büyük önem arz ediyor.
Şuna İnanıyorum ki 2 Kasım sabahında CHP Nevşehir'den Ankara 'ya vekil yada vekiller gönderecek ve Tek Başına İktidara halkımızla birlikte yürüyeceğiz dedi.

FİB Haber .Com Genel Yayın yönetmeni Fikret Çapacı da CHP'nin ziyaretinden duyduğu memenuniyeti dile getirerek 1 Kasım Seçimlerinde başaşrılar diledi.