NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Merkeze bağlı Nar kasabasında Ak Parti’den aday olup olmayacağı merak edilen Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş, aday olacağını açıkladı.

“Bu sıralar sık sık duymaya alıştığınız soruyu bir de biz soralım tekrar aday mısınız?” sorusuna “Evet Tekrar Adayım” yanıtını veren Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş, yeni dönemde belde de yapmayı planladıkları önemli çalışmalar olduğunu dile getirdi.

Nar kasabasında il merkezine en yakın belde konumunda bulunması nedeniyle daha yapılacak çok işleri bulunduğuna değinen Nar Belediye Başkanı Erdoğmuş, “Bu aralar bize en çok sorulan sorulardan biri seçiminde yaklaşıyor olması nedeniyle gayet doğal olarak tekrar belediye başkanlığına aday olup olmayacağım. Bu soruya bütün açıklığıyla cevap vermem gerekirse Evet tekrar belediye başkanlığına aday olacağım. Keza, 4.5 Yıldır hizmet verdiğim beldeme daha kazandırmayı planladığım önemli yatırımlarımız var. Bunları yerine getirmek, Nar kasabasını daha yaşanılır bir belde haline getirebilmek adına tekrar aday olacağım” açıklamasında bulundu.