NEVŞEHİR(MHA) Ülkemizde bir yandan AK Parti – CHP koalisyon hükümetinin kurulup kurulmayacağı, diğer yandan ise erken seçim söylemlerinin her geçen gün daha da yükselmesi konuşuluyor. Bu arada mevcut vekillerden kimin Ankara’ya yerleşeceği de merak konusu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk bu yöndeki bir soruya geçtiğimiz dönemde olduğu gibi bu dönemde Ankara’ya evini götürmeyi düşünmediğini dile getirdi.

24. Dönemde AK Parti Nevşehir Milletvekili olarak çeşitli komisyonlarda görev aldığını, teşkilat görevleri nedeniyle 10 ildeki teşkilat çalışmalarına bizzat ve defalarca katıldığını dile getiren AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, “Geçtiğimiz dönem bizim için oldukça zor bir dönemdi. Yeri geldi 3 ay eve gelemediğim de oldu. Ama geçtiğimiz dönemde olduğu gibi bu dönemde evimi Ankara’ya taşımayı düşünmüyorum” dedi.

Göktürk’ün bu açıklamalarının ardından AK Partili Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile MHP’li Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol’un bu konuda nasıl bir karar alacakları merak konusu.