Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız Ürgüp’e yeniden Belediye Başkanı olabilmek için aday adaylık başvurusunu yaptı.

Fahri Yıldız, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinden yeniden aday olmak için aday adaylık başvurusunu AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ahmet Koçak’a yaptı.

Ak Parti Ürgüp Belediye Başkan Aday Adayı Fahri Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanlığına asılmak üzere İstanbul silüeti bulunan yağlı boya tabloyu Ahmet Koçak’a takdim etti.

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ahmet koçak burada yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Fahri Yıldız’a çalışmalarından dolayı teşekkür ederken şunları kaydetti.
’’Ürgüp Belediye Başkanımız Fahri yıldız’ın aday adaylığını kabul etmiş bulunuyoruz. Zaten 2009 yerel yönetimler seçimlerinde kendisi Ürgüp Belediye Başkanı olarak seçilmişti. Beş yıldan beri kendisi Ürgüp’te görev yapıyor. Bu vesile ile yapmış olduğu hizmetlerden dolayı sayın Başkanımız Fahri yıldız’a teşekkür ediyoruz.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimi için de aday adaylığı müracaatında bulunuyor. Ürgüp ilçemizden dördüncü aday adaylık formunu da Başkanımızdan alıyoruz ve kendisine hayırlı olsun diliyoruz’’diye konuştu.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri yıldız ise burada yaptığı açıklamada Ak Parti’den kim aday gösterilirse gösterilsin birlikte çalışacaklarını söylerken şunları söyledi.
’’Sayın Başkanım ve değerli basın mensubu arkadaşlar, değerli meclis üyelerim Allah’a sonsuz şükürler olsun ki 2009 yerel seçimlerinden bugüne meclisimiz ile ilçe teşkilatımız ile Ürgüplü hemşerilerimiz ile, mülkü amirlerimiz ile milletvekillerimiz ile bugüne kadar Elhamdüllah başımızı öne eğdirecek, yüzümü kızartacak. mensubu bulunduğum dünya partisi Ak Partimizin ismine leke getirecek büyük dünya lideri Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın adına leke getirecek, gayretine gölge düşürecek hiç bir davranış ve icraatı yapmadık.

Bunu yaparken hep istişareyi ön plana çıkardık. Hep birliktelik, ortak aklı harekete geçirdik. sonuçta Ürgüp’te dört buçuk yılda bir çok alt yapıya birlikte imza attık. Bu bizim için gurur vesilesi, bir hazdır. Çünkü Ürgüp halkı her şeyin en güzeline layık bir halk.  Temiz bir kente, temiz bir havaya layık olan bir insan topluluğu. Biz bu amaçla yola çıktık. Projelerimizi bu yolda ya bitirdik ya yoluna koyduk yada kimisi yarım kimisi ise devam ediyor.

İnşallah başladığımız projelere devam edecek ve Ürgüp ilçemize daha büyük olmanın yolunu hep birlikte açacağız. Tabi ki aday adaylığı süreci içinde bizimle parti içerisinde yarışa giren arkadaşlarımız var. Biz o kardeşlerimiz ile AK Partimizin birlik ve beraberliği için birlikte çalışacağız. Kim aday olursa ona destek olacağız.’’ şeklinde konuştu.