Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av.Fazlı Koç, “18 Mart ruhu dimdik ayakta, bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Milletvekili aday adayı Avukat Fazlı Koç, “18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milletvekili aday adayı Fazlı Koç, büyük zaferin dünya tarihine geçecek ender, eşi ve benzerine az rastlanır bir zafer olduğunu ifade ederek “Çanakkale Zaferi Türk milletinin tarihi üzerinde önemli bir rol oynamış ve tarihi bir dönüm noktası olmuştur. Türk milletinin kahramanlık destanını oluşturan Çanakkale Zaferi, Türk milletinin özgürlüğü adına vatanı ve milleti için gerektiğinde neleri feda edebileceğini kanıtlayan bir zaferi simgelemiştir.

Atalarımızın bizlere emaneti olan toprakların korunması, bayrağımızın dalgalanması ve Türk Milletinin birlik, beraberlik ve bütünlüğü için canlarını seve seve veren aziz şehitlerimizin kahramanca direnişleri emsalsizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferimizin 100. yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere gözlerini kırpmadan canlarını feda eden şehitlerimizi şükran ve minnetle yad ediyor, bağımsızlık ruhumuzun, birlik, beraberlik ve bin yıllık kardeşliğimizin hiç eksilmemesini temenni ediyorum. Aziz şehitlerimizin ruhları şad mekanları cennet olsun” dedi.