Nevşehir Milletvekili Feralan Kızılay’a Kan Verdi...
Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Nevşehir Şubesi, Nevşehir de ‘Bir damla, bir umut’ sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenliyor.

Kampanyaya AK
 Parti Nevşehir Milletvekili A.Erdal Feralan da kan vererek destek oldu.
Ak Parti Nevşehir Milletvekili A.Erdal Feralan,testlerin yapılmasının ardından kan bağışını gerçekleştirdi. Milletvekili Feralan, "Unutulmasın ki herkesin bir gün kana ihtiyacı olabilir. Kan vermek aynı zaman da vücudun sağlığı içinde önemli. Bu nedenle herkesin kan vermesi gerekir. Kan bağışı aslında bir tür insanlık görevi. Bunun en çok kıymetini ihtiyaç olduğu zaman anlarsınız. Hakikaten kana ihtiyaç olduğunuzda etrafınızda o çaresizliği yaşayan insanlar var. Sağlık ile ilgili de kan bağışında bulunmak önemlidir. Sağlığını kazanmak için dünya kadar spor yapılıyor masraf yapılıyor. Sağlıklı olabilmek için kan vermekte gerekli. İnsanlarımızı kan vermeye teşvik vermemiz gerekiyor. Nadir bulunan kanlar özellikle 0RH - ve 0 RH + kanlar daha fazla temin edilmeli." dedi.

Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Nevşehir Şubesi Başkanı Ahmet Kutay, Nevşehir Milletvekili A.Erdal FERALAN bey e kan vererek bu anlamlı katılımlarından dolayı cok teşekkür ederiz dedi.

Beşir Derneği Nevşehir de kan bağışı kampanyası başlattı…

Beşir Derneği, Kızılay ile birlikte Nevşehir de kan bağışı kampanyası düzenleyor.Bu kampanyaya katılmak isteyen tüm duyarlı vatandaşlarımız,Nevşehir merkez  Gülbahçe önünde kurulan Çadır da Kızılay ekipleri tarafından kan alınacak. Dernekten yapılan açıklamada yapılan bağışlarla acil kana ihtiyacı olan hastaların kurtarılması sağlanacak.
Beşir Sosyal yardımlaşma derneği ile Türk kızılayı 237 noktada Türkiye genelinde ortaklaşa olarak kan kampaysı düzenlemektedir.Hedefleri 25 bin ünite kan toplamak olduğunu söyleyen Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Nevşehir Şubesi Başkanı Ahmet Kutay bu kampanya tüm Nevşehirli vatandalarımızın katılmalarını beklediklerini belirtti.