Ferhat Adıyaman, bugün AK Parti Tatlarin Belde Başkanı Yaşar Toy,AK Parti Belde Teşkilat üyeleri ve beraberinde kalabalık bir Tatlarin kasabasından heyetle Acıgöl ilçe Başkalığına gelerek,AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı İsa Birsin e Tatlarin Belediye Başkanlık Aday adaylık başvuru evraklarını teslim ettiler.

Müracaat sonrasında Acıgöl AK Parti İlçe Başkanı İsa Birsin Ferhat Adıyaman ı tebrik ederek aday adaylığının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

AK Parti Tatlarin Belde Başkanı Yaşar Toy da, AK Parti aday adayı Genç ve Başarılı kardeşimiz Ferhat Adıyaman ı tebrik ederek kendisine hayırlı ve uğurlu olmasını diledi Herşey Tatlarin dedi…

Ferhat Adıyaman ise Hem AK Partime hem de memleketim Tatlarine Hizmet için Hizmetkarı olmaya talip oldum.Allah hakkımızda hayırlısını versin.Allahım utandırmasın ve şahsıma destek veren ve teveccüh gösteren bütün Tatlarin’li hemşerilerime teşekkür ediyorum  dedi.

Ferhat Adıyaman Özellikle AK Parti Tatlarin Belde Başkanı Yaşar Toy’a,AK Parti  Belde Teşkilatına şahsıma verdiği desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyor son derece onurlu gururlu ve mutluyum .

 

 

Ferhat Adıyaman Kimdir?

1976 Nevşehir doğumlu. İlk orta ve lise eğitimini  Nevşehir de tamamladı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İnşaat Bölümü, Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon (Öğretmenlik), Eskişehir Anadolu Üniversitesi 4 yıllık İşletme mezunu.Evli ve iki çocuk babası.Orta derece İngilizce biliyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir İl Teşkilatı tarafından düzenlenen 2. Dönem Siyaset  Akademisini başarıyla tamamladı.

1998 yılında Acıgöl ilçesi Ağıllı  köyünde öğretmenlik ,1999 yılında Acıgöl ilçesi Çullar köyünde Müdür yetkili öğretmenlik yaptı.

1999-2006 yılları arasında Tatlarin Belediyesinde Fen işleri Müdürlüğünde asaleten

 dönem dönem hesap işleri müdürlüğünden vekaleten  görev yaptı.

 2007 yılında Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı İnşaat Emlak Şube Müdürlüğünde çalıştı.

2007-2013 yılları arasında Nevşehir ili Acıgöl ilçesi Tapu Müdürlüğünde çalıştı.

Herşey Tatlarin İçin…!

En son Ailem çevrem ve Tatlarin halkımızın büyük teveccüh ve destekleriyle Gönül verdiğim AK Partiden Sevdalısı olduğum memleketim Tatlarin kasabası Belediye Başkanlığına Aday Adaylığına karar vererek 30.10.2013 tarihi itibariyle Acıgöl AK Parti İlçe Başkanlığına müracaat ederek Belediye Başkanlık aday adaylığı için evraklarımı teslim ettim.30 Mart 2014 Yerel Seçimlerin Ülkemiz Şehrimiz ilçemiz ve Tatlarin Beldemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.