NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in ve Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından biri olan Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Kaymaklı kasabasında yepyeni projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor.

2009 – 2014 Yılları arasında bölgenin en önemli turizm merkezlerinden biri de olan Kaymaklı kasabasında Milyonlarca liralık yatırımı beldeye kazandıran Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, çalışmalarına yer verdiği tanıtım kitabında dikkat çeken bir diyalogla da öne çıkıyor.

Kaymaklı kasabasında yaşlı bir Nine’nin “Gadalarını Alırım Halit’im” diyerek seslenip yüzünü okşadığı Başkan Halit Elma, Ak Parti ile Kaymaklı kasabasında başlatılan hizmet kervanının kesintiye uğramadan sürdürülmesi için var gücüyle çalışıyor.

Kaymaklı kasabasının Kapadokya bölgesinin gözbebeği haline geldiğini vurgulayan Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, 5 Yıllık sürede kaymaklı kasabasında yapılan tüm yatırımlara, belediye hizmetlerine katkılarından dolayı da Ak Partili Nevşehir Milletvekillerine, Parti teşkilatlarına teşekkür etti.

Başkan Halit Elma, “Hepinizin bildiği üzere ilimizin güzide belediyelerden bir tanesi olan Kaymaklı Beldemize bir dönem belediye başkanlık görevini yaptım. İnşallah ikinci dönem belediye başkanlık seçimlerinde halkımız beni bir kere daha göreve layık görürler. Kasabamızda ilk dönem yaptığımız işlerin ardından yapacağımız işler çok. Bunları tamamlayıp kasabamızı Kapadokya Bölgesinin göz bebeği haline getireceğiz''dedi.