AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Ebubekir Gizligider : “En Büyük Zenginliğimiz Birlik Ve Dirliğimizdir” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Ebubekir Gizligider, www.fibhaber.com'a yaptığı özel açıklamasında;" AK Parti’nin icraatlarıyla yeniden iktidara yürüdüğünü söyledi."

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Ebubekir Gizligider, Ülkeyi kaos ortamına sürüklemek isteyenlere AK Parti’nin hiçbir zaman ödün vermediğini belirterek AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesi huzurun adresi olacaktır dedi.

AK Parti’nin seçim beyannamesinin önemine değinen Ak Parti Milletvekili Adayı Gizligider “2002 yılından bu güne kadar yaptığımız yatırım ve hizmetler bundan sonra yapacağımız çalışmaların teminatıdır. Sayın Başbakanımız her kesimi kucaklayan bir seçim beyannamesi açıkladı. İnşallah 1 Kasım günü yeniden iktidara gelerek bundan önce olduğu gibi bundan sonrada yatırımlara ve hizmetlere devam edeceğiz. Bütün yaşayanları etkileyen kararlarda hemşerilerimizin görüşlerini, isteklerini ve ihtiyaçlarının yönetime iletilmesi, yönetimin de yaptığı ve yapmayı planladıkları ile ilgili genel halk ve STK’lar ile daha etkin diyalog kurması için çeşitli mekanizmalar geliştirilecektir. AK Parti olarak amacımız, ülkemizi köylerinden büyük şehirlerine kadar her mekanda, insanımızı merkeze alacak şekilde en güçlü, en zengin ve en demokratik düzeylere yükseltmektir” dedi.

“Bizim en büyük zenginliğimiz birlik ve dirliğimizdir” diyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Ebubekir Gizligider , “Türkiye’nin en büyük hazinesi; birliğidir, dirliğidir, beraberliğidir, huzurdur ve güvendir. Bu hazinelere sahip çıkmak zorundayız. AK Parti’nin önceliği de bu hazineleri korumaktır. Eğer biz bu hazineleri muhafaza eder, gelecekte de bu hazinelerle Türkiye’nin yoluna devam etmesini hep beraber temin edersek, vatandaşlarımızda bu ülkede kazanmaya daha ileri gitmeye, refahını daha ileri taşımaya devam edecektir. Gelin birliğimize sahip çıkalım, istikrarına sahip çıkalım, gücümüze sahip çıkalım” diye konuştu.