Nevşehir tarihinin en genç milletvekili olan ismi Ebubekir Gizligider,Nevşehir’deki özel bir radyoda Gazeteci Murat Düşmez’in Günlük haber programında tüm sorulara içtenlikle cevap verirken "Yeni projelerimiz var, hepsini sırası gelince açıklayacağız" dedi.
 
Nevşehir tarihinin en genç milletvekili olan ismi Ebubekir Gizligider,Nevşehir’deki özel bir radyoda Gazeteci Murat Düşmez’in Günlük haber programında tüm sorulara içtenlikle cevap verirken "Yeni projelerimiz var, hepsini sırası gelince açıklayacağız" dedi. ...

 

1979 Nevşehir merkez doğumluyum, Atatürk ilk öğretim okulu, Anadolu Lisesi sonra Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesinde eğitim gördüm. Avukatlık stajlığımı memleketimiz Nevşehir de yaptıktan sonra serbest avukatlık derken Nevşehir de çalışmalarımı yürüttüm.

Özellikle siyaset daha çok küçük yaşlarda içimde var olan ilgimi çeken bir daldı.Bu yaşıma kadar kendimi bildim bileli siyasetten hiç ama hiç uzak kalmadım.AK Parti öncesinde farklı bir siyasi parti ile AK Parti kuruluşundan sonrada AK Partimizde Gençlik Kollarında görev yaptım.Son olarak AK Parti merkez İlçe başkanlığına aday adayı oldum ve çok az bir farkla kaybettim.Sonra askerlik için vatani görevimi yerine getirmek üzere askere gittim bu çok kısa süre içinde siyasetten uzak kalmış olsamda döner dönmez Siyasete hızlı bir giriş yaptık.

Siyasete olan merak ilgim daha ilk okul yıllarımda başladı.İlkokulda iken ne olacaksın sorusuna Başbakan olacağım demiştim.O dönemlerde ki bu söylemimim hala ilkokuldan arkadaşlarımca dile getirilir güleriz. Demek ki daha çok küçük yaşlarda bu konuda siyasete yakınlığım varmış.

Allah ın da izniyle nasip etmiş şimdi memleketim Nevşehir de vatandaşlarımızın vekilliğini yapmak kısmet oldu. Allahın izniyle bu memleketin birer evladı olarak şehrime ve insanımıza hizmet etmenin maneviyatını çok iyi bilenlerdeniz.Nevşehir Milletvekili arkadaşlarımızla uyum içinde el ele kol kola çalışmalarımız yürüteceğiz dedi.

 

Nevşehir tarihinin en genç milletvekili olan ismi Ebubekir Gizligider, ilginç açıklamalarda bulundu.

 

Gizligider “Biz Ak Parti olarak halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz bize kayıtsız şartsız destek verdiler halada veriyorlar. Artık siyasette Ak Parti Önemli bir şekilde çıtayı yükseltti. İnsanlar eskiden siyasetten beklentileri farklı iken şimdi çok farklı beklentiler içerisine girdiler. Buda bizi gayet memnun ediyor. Biz Nevşehir halkının bize verdiği bu destek ile sonsuz bir gücü arkamızda hissederek hizmetleri şehrimize getiriyoruz. Biz Nevşehir’in üç milletvekili olarak birlikte hareket ettiğimiz için ve Nevşehir halkı adına bize verilen destek adına hareket ettiğimiz için bu kadar çok hizmetler bir arada geliyor. Ankara çok farklı bir mecra, hizmetlerin gelmesi, alınması çok ayrı olayların yaşandığı kavgaların edildiği bir durum. Biz eğer Nevşehir’de aynı partiden üç milletvekili olmasa idik, hizmet yine gelirdi ama bu kadar seri olamayabilirdi. Ama çok şükür ki halkımızın bize verdiği destek sayesinde gittiğimiz her yerde üç milletvekili olarak Nevşehir adına istediğimiz hizmeti alabiliyoruz. Buda Nevşehir halkının Ak Partiye verdiği destek sayesinde olmaktadır. Biz şimdi halkımızın omuzlarımıza yüklediği büyük sorumluluk ile Ankara’da Nevşehir’imize en iyi hizmeti nasıl getiririz daha ne yapabiliriz'in hesabını yapıyoruz. Yeni projelerimiz var ancak sırası gelince kamuoyu ile paylaşacağız” dedi. Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Kentsel Dönüşüm ve yeni TOKİ konutlarında yaşanan sorunların da yapımcı firmaların yüzünden ortaya çıktığını vurgularken, “TOKİ bununla ilgili olarak gerekli tedbirleri aldı ve de alıyor. Sorunların büyük bir bölümü çözüldü. Özellikle su konusunda artık bir sıkıntı kalmadı. Doğalgaz ile ilgili çalışmaları da bitirmek için gece gündüz çalışıyoruz, umarım yakında Doğalgaz sorunu da ortadan kalkacaktır” dedi.