7 Haziran Genel seçimleri kapsamında dün ilk ziyaretlerini Nevşehir merkeze bağlı Alacaşar, Çiftlik, Basansarnıç, Balcın ve Boğaz köyleriyle bismillah diyerek start veren AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider,bugünde İcik ve Özyayla köylerini ziyaret ettiler...

7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde çalışmalarına start veren Ak Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, parti yöneticileri ile birlikte İcik ve Özyayla köylerini ziyaret ettiler...

Seçimden Seçime Değil Her Zaman Birlikte Olduk ...!

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'in seçim çalışmalarının ikinci gününde yapmış olduğu ziyaretinde vatandaşlar kendisine büyük ilgi gösteriyor.

Nevşehir Tarihinin en genç Milletvekili olarak, kendilerini hem başarılı hemde girişken bulduklarını ifade eden vatandaşlar Milletvekili Gizligider'i bağırlarına bastılar. Kendisine Büyük sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar Biz sizden Razı olduk Allah'ta sizden razı olsun diyerek 7 Haziran Genel Seçimlerindede tam destek vereceklerini söylediler.

Nevşehirliler olarak olarak biriz, iriyiz, diriyiz...!

AK Parti’nin her seçimden oylarını yükselterek çıktığını vurgulayan Gizligider, “2002 yılından bu yana seçimlere girdik. Milletin beklentilerini ve ortak hayallerini hedef aldık. Siyasi hayatımızın sabit ayağı millet ve milletin kendisidir. Bize oy versin, vermesin, yaşam tarzımız bir olsun olmasın, yaşam felsefesi ne olursa olsun, 77 milyon ülke insanın yarınlarını bugünden daha iyi etme hedefimiz var. Bütün seçimlerden oy oranını artırarak çıktık. Memleketimiz Nevşehir Türkiye ortalamasının hep üzerindeydi. İnanıyorum ki 7 Haziran’dan sonra bu destek artarak devam edecektir. Bize düşen her Nevşehirliyi kucaklamak, onlarla gönül bağını güçlendirmektir. Farklı düşüncede olan tüm vatandaşlarımız bu ülkenin vatandaşı olmaktan onur duyduğu, ay yıldızlı bayrağın daha güçlü dalgalandığı bir Türkiye için herkesi bağrımıza basmak için geceli gündüzlü çalışmak bizim görevimizdir” dedi.

 
3’TE 3 HEDEF 2023

Ak Parti Nevşehir Milletvekili ve 3. sıra Milletvekili Adayı Av. Ebubekir Gizligider: “Sizlerle birlikte kucaklaştığımız Bu mutlu günde inşallah  8 Haziran sabahındaki coşkuyu görüyorum. 2002 ruhunu görüyorum. Allah nasip ederse bu coşkuyla 2002’den başlayıp bu mihmandarlığı bugünlere taşıyan bütün kardeşlere, bütün kardeşlerimize, bütün milletvekillerimize ve bütün teşkilatlarımızın getirdiği her zaman coşkuyla yükselterek 8 Haziran sabahında Nevşehir'de yine yeniden 3’te 3 hedef 23’ü kutlayacağız inşallah” dedi.  
 

 
NEVŞEHİRLİ TÜM HEMŞERİLERİMİZİN OYUNA TALİBİZ
 
Ak Parti Nevşehir Milletvekili ve 3. sıra Milletvekili Adayı Av. Ebubekir Gizligider: “Yeni bir gün doğdu. 14 Ağustos 2001'de doğan güneş şimdi yeniden Turizmin Başkenti Nevşehir'de doğuyor. Yeni Türkiye'nin inşaatına hazırımsınız?  Zaten Nevşehir bu AK harekete çıktığından beri Nevşehirli hemşehrilerim gönlünü, yüreğini açtı. 3 Kasım 2002'de Türkiye genelinde partimiz yüzde 34 almışken, Nevşehir yüzde 43 oy verdi, yani Türkiye ortalamasının ortalama 10 puan üzerinde oy verdiniz.  Daha sonra yapılan tüm seçimlerinde Nevşehir Türkiye ortalamasının hep üzerine oy verdi. Önceki dönemde yüzde 60 oy verdiniz. Nevşehir'de vatandaşlarımımz ülkemiz üzerinde oynanan oyunları çok biliyor bunu en son Referandumla Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterdi. AK Partiyle İstikrarın sürmesi için Nevşehir'de  , tüm hemşerilerimizin oyuna talibiz" dedi.
 

“SIFATLAR GELİP GEÇİCİDİR”

Sıfatların gelip geçici olduğunu kaydeden Gizligider, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz, tüm kademelerimizle Nevşehirli hemşehrimizin yarınlarını bugünden daha iyi hale getirmek için çalışacağız. Bu yüzden hep söylüyoruz Biz Sizlerin Efendisi değil Hizmetkarıyız . Milletin iktidarı asla bitmez. Biz de milletin bize verdiği o iktidarı 12 yıl boyunca nasıl dinamik, samimi ve dik durarak temsil ettiysek, bundan sonra da 8 Haziran’dan sonra bu milletin hak ettiği, bu millete yakışan, milletin kaderi ile kapalı kapılar ardında oynanamayacağı, parantez içinde saklanmadığı, özgürlükçü, demokrat, sivil bir anayasayı bizler bu millete sağlayacağız. Milletimizden de isteğimiz, kendisinin kaderi ile oynayanlara fırsat vermemesi."

 
GİZLİGİDER SESLERİ...
 
Ak Parti Nevşehir 1. sıra Milletvekili Adayı Av. Ebubekir Gizligider , bu seçim Türkiye için önemli bir seçim olduğunu söyledi.
 
Gizligider: “Allah’ın izniyle Yeni Türkiye Yolunda 7 Haziran tarihiyle başlayacak yeni süreçte Nevşehir’de özel bir sayfa açıyoruz.  Malumunuz Bu seçim Türkiye için çok önemlidir. Bu seçimden sonra yeni Türkiye’yi kuracağız. Çocuklarımızın geleceği için, torunlarımızın geleceği için, Türkiye’nin geleceği için bunu gerçekleştireceğiz.  

Bizim üzerin düşen bir iş var. Allah’ın izniyle bu seçimde şeytanın bacağını kıracağız ve meclise 3-0 ile gideceğiz.  Bu her şeyden önemlidir. Bu hem Nevşehir için önemli hem de Türkiye için önemlidir. O bakımdan bunun iki şartı var,  birincisi birlik beraberlik, bu birlik beraberliğimizi sağladık. Allah birlik beraberliğimizi daim etsin . İkincisi çalışmak çalışacağız” diye konuştu.