AK PARTİ Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, Nevşehirliler'in ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı. 

Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayan Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider,  Nevşehirliler'in ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı.

Gizligider konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "29 gün boyunca Ramazan ayının mübarek ruhundan istifade ettik. Oruçlarımızı tuttuk, ibadetlerimizi yaptık. İhtiyaç sahibi yoksul vatandaşlarımızı unutmadık. Onları ziyaret ettik, yardımlarımızı yaptık. Ramazan ayı sevgi, yardımlaşma, dayanışma ve rahmet ayıdır. Biz de YNevşehir'in Milletvekili olarak bu ay süresince vatandaşımızla bir araya gelmeye gayret ettik. Bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış ve sevginin öne çıktığı, yaraların sarıldığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeniden güç kazandığı çok özel günlerdir. Bayramlarda, aile büyüklerimizi ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Nevşehirli hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Cenab-ı Hak daha nice bayramlara hepimizi kavuştursun" dedi.