Seçim çalışmalarına bütün hızıyla sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Gizligider, esnaf ve vatandaşlara yönelik ziyaretlerine başladı.

1 Kasım Erken Genel Seçim kapsamında çalışmalarına başlayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Ebubekir Gizligider bugün ev ziyaretleriyle çalışmalarına devam etti.

Gizligider  “Hep beraber çok çalışarak partimizi hak ettiği yerlere getireceğiz” dedi.

Nevşehir merkez Sümer mahallesinde ev ziyaretinde bulunan Gizligider, vatandaşların istek ve önerileri dinledi.
Halkımız  7 Haziran Türkiye Genel seçimlerinden sonra ekonomik olarak çok etkilendiklerini, 1 Kasım’dan sonra AK Parti hükümeti ile refaha ve ekonomik istikrara ulaşmak istediklerini belirtti.

 Vatandaşlardan 7 Haziran seçimlerinde destek isteyen Gizligider, “Türkiye’de gelişmenin istikrarın adı AK Parti’dir. Muhalefetin tavrı iste tam tersidir” dedi. 

İNSANLARIMIZ MİSAFİRPERVER

Ev ziyaretlerine de aralıksız devam eden Milletvekili adayı Gizligider, ziyarete gittiği mahallelerde rutin seçim çalışmasının yanı sıra çat-kapı ev ziyaretlerinde de bulundu. Milletvekili adayı Gizligider'i karşısında gören vatandaşlar taleplerini sıralıyor.

Gizligider, “Çat-kapı ziyaretlerimiz hem şaşkınlıkla karşılanıyor hem de ilgi görüyor. Bizim insanımız olası bir misafir tarafından kapısının çalınmasına hazırdır. Bir çok defa sadece destek isteyip gideceğim evlere davet edildik. Seçim çalışmaları nedeniyle süre kısıtlı, herkese zaman ayıramıyoruz, yani her davet edildiğim eve giremiyorum, vaktim olmuyor” dedi. Gizligider,Nevşehir halkının kendisine verdiği destekten fazlasıyla memnun olduğunu kaydetti.

Gizligider'in ziyaretine AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar'da eşlik etti.