NEVŞEHİR(MHA) 7 Haziran seçimlerinde AK Partinin üçüncü sıradaki Milletvekili adayı olan Ebubekir Gizligider, 1 Kasım seçimlerinde de yine üçüncü sıradan aday gösterilmesinin ardından seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Son seçimlerinde seçilemeyerek meclise giremeyen AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Ebubekir Gizligider, İl merkezinde toptancılar sitesi esnaflarının konuğu oldu.

Dün Toptancılar Sitesinde esnaflarla kahvaltı yaparak bismillah diyen AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Ebubekir Gizligider, İkindi namazında Uçhisar’da cenazeye katılarak cenaze yakınlarına ve ailesine başsağlığı ve sabır diledi.

Aksam Derinkuyu ilçesinde ilçe halkı ile buluşan AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Gizligider, son seçimlerin ardından yaşananları, 1 kasım seçimlerinden beklentilerini dile getirdi.

Bugün sabahta 
Güne Nevşehir Yeni sanayii meydanı esnaflariyla kahvalti yaparak başlayan Gizligider, 1 Kasım Erken Genel Seçimlerinde İstikrarın Türkiye için önemini anlattı ve Sanayi Esnafinın sorunlarını dinleyerek istişarelerde bulundu.