NEVŞEHİR(MHA) Ak Partinin 24. Dönem Milletvekili Ebubekir Gizligider, yıllarca Nevşehir’de siyaset yapmış ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin büyüsüne kapılarak memleketini terk etmiş Nevşehirli siyasetçilerin yaptığı vefasızlığı yapmadı.

Abdestinden şüphesi olmayınca açıkcası namazından da şüphesi olmadı...

7 Haziran milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den üçüncü sıra milletvekili adayı gösterilen, MHP’nin beklenmeyen oy patlaması ile birlikte yeniden Milletvekili seçilemeyen Ebubekir Gizligider, Nevşehir’de kalmaya devam ediyor.

Nevşehir’deki sivil toplum kuruluşlarının Mısır’daki idamları kınamak üzere düzenlediği basın toplantısında yer alan AK Partinin Nevşehir eski milletvekili Ebubekir Gizligider, vefalı ve dik duruşu ile takdir topladı.

Hatırlanacağı üzere Nevşehir’de yıllarca siyaset yapan, Milletvekili seçilen bir çok isim ne yazık ki görevlerinin bitmesiyle birlikte kendilerini İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirlere atmışlardı. Eski siyasetci ve Vekillerden Mehmet Elkatmış, Abdülkadir Baş, Rıdvan Köybaşı, Mahmut Dede, Osman Seyfi, Esat Kıratlıoğlu gibi isimleri bu isimler arasında saymak mümkün.