AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Gülşehir İlçesi’nde incelemelerde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Gizligider beraberinde AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver,Merkez ilçe Başkanı Salih Açıkgöz,Gençlik Kolları Başkanı M.Rauf Yanar, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ve İl Genel Sekreteri İsmail Cihan la birlikte Nevşehir'in Gülşehir ilçesiyle bu İlçeye bağlı köyleri ziyaret etti.

Gizligider'den Gülşehir'e Tam Mesai...!

İlk olarak Gülşehir AK Parti 5. Olağan kongresi sonrası ilçe Başkanlığına yeniden seçilen Kürşat Koç ve yeni yönetimini ziyaret eden Milletvekili Gizligider ilçe parti binasında yeni ilçe yönetimiyle bir araya gelerek istişarede bulundu.

Partililerle bir süre sohbet eden Gizligider, daha sonra Gülşehir'in Karacaşar Mahallesi'ni ziyaret ederek burada vatandaşların sorunlarını dinledi.

Gülşehir'e tam gün ayıran ve Köy ziyaretlerine Yüksekli köyünden başlayan GİZLİGİDER, köy halkıyla bir süre sohbet ettikten sonra,Yeşilyurt Köyüne geçerek önce taziye ziyaretinde bulundu sonra Yeşilyurt köy muhtarı ve vatandaşlarla köyün ihtiyaçları hususunu görüştü.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'in Gülşehir de köy ziyaretlerinde ki son durağı, bölgenin sebze bahçesi Yeşilöz (Cemel) köyüne oldu.

Yeşilöz (Cemel) köyünde de vatandaşların büyük sevgi gösterileriyle karşıladıkları Gizligider, burada köy muhtarı ve vatandaşlarla Yeşilöz köyünde yapılması gerekenler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretten Vatandaş Memnun ...

"KÖY KÖY GEZEREK VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİLER..."

Vatandaşlarla yakından ilgilenen Milletvekili Gizligider'e köylülerin ilgisi büyük oldu. Köylerde düzenlenen toplantılar ile vatandaşlarla bir araya gelerek istişare eden Milletvekili Gizligider ve parti yöneticileri, karşılıklı olarak görüş alış-verişinde bulundular. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Milletvekili Gizligider'in ve parti yöneticilerinin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini söylediler. Sorunlarının çözümü için yetkililerden gerekli çalışmanın yapılacağına dair söz aldıklarını ifade eden vatandaşlar, bu tür ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

“ZİYARETLERİMİZ SÜRECEK”

“AK Parti teşkilatımız yöneticileri, Muhtar ve vatandaşlarımızla köylerimizin sorunlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunduk” diyen Milletvekili Ebubekir Gizligider, “ Çok şükür Gezdiğimiz tüm köylerde şuana kadar,bizlere olan güven ve AK Partimize olan yoğun ilgiyi gördük. Belli ki hizmet kervanı tüm köylerimizde de etkinli bir şekilde devam ediyor. Sayın Başbakanımızın talimatları da bu doğrultuda. Başbakanımız gitmediğiniz yer kalmasın diye her zaman talimat veriyor. Bizlerde diğer arkadaşlarımız gibi her yeri gezmeye çalışıyor ve sorunları imkanlar ölçüsünde çözmeye gayret gösteriyoruz” dedi.

“KÖY ZİYARETLERİMİZDE VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİK”

Ziyaret dönüşü kendisiyle görüştüğümüz Gizligider, Nevşehir'in İnternet Haber Gazetesi www.fibhaber.com a yaptığı açıklamasında ; - Şükürler olsun ki, yapmış olduğumuz ziyaretlerimizde vatandaşlarımızca çok güzel bir şekilde karşılanıyoruz...Görüyoruz ki AK Partimize güven artarak devam ediyor hamdolsun . Bugün rutin ziyaretlerimiz çerçevesinde hem yapılan çalışmaları yerinde görmek hem vatandaşlarımızla buluşmak hemde onların sorunlarını dinlemek adına gezi inceleme ve buluşmalarımızı Gülşehir ilçemize gerçekleştirmiş bulunuyoruz dedi.
Gittikleri yerlerde yoğun ilgiyle karşılandıklarını belirten Gizligider, Her zaman söylediğimiz gibi, Biz Milletin Efendisi değil hizmetkarlarıyız... AK Partili Milletimizin Vekilleri olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada vatandaşlarımızla bu buluşmalarımız kapsamında gezi ve ziyaretlerimiz devam edecek dedi.