Ak parti Nevşehir Milletvekili ve 3.sıra Adayı Av. Ebubekir Gizligider,seçim çalışmalarına başladı. Gizligider 7 Haziran Genel seçimleri kapsamında ilk ziyaretlerini Nevşehir merkeze bağlı Alacaşar, Çiftlik, Basansarnıç, Balcın ve Boğaz köyü ziyaretleriyle bismillah diyerek start verdi.

Gizligider'den Nevşehir'in Merkez Köylerine Ziyaret...

Nevşehir merkez ilçeye bağlı köylere çıkarma yaparak seçim çalışmalarına başlayan AK Parti Nevşehir Av. Ebubekir Gizligider, İl ve İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte seçim sonuçlanıncaya kadar aralıksız çalışacaklarını ifade etti.

Gizligider, "Bugün hem seçim çalışmalarına başladım, hem de seçim takvimimizi başlatmak için köylerimizdeyiz. Allah bizim için ne hayırlısı ise onu nasip etsin, dedi.

Ak Parti Milletvekili Gizligider, Nevşehir Merkez Köylerde Partili Ve Seçmeniyle Kucaklaştı ...

Türkiye’de bütün bölgelerde ve bütün İl’lerde, lider parti konumunda bulunan ve tüm Türkiye’yi kucaklayan tek parti AK PARTİ’dir diyen Gizligider, Adeta bir çimento vazifesi gören AK PARTİ Hizmeti belli bölgelerden ziyade tüm Türkiye sathına yaymayı başarmıştır. Bizlerde dev projelerimizle üstlerine yüzlerce yeni hizmetler ekleyeceğiz, dedi.
 

Nevşehir merkeze bağlı Alacaşar, Çiftlik, Basansarnıç, Balcın ve Boğaz köyü ziyaretlerinde Köy halkı Milletvekili Gizligider'i coşkulu bir kalabalıkla karşıladı.

Sonuna kadar kendisinin destekçisi olduklarını, olacaklarını söyleyen köy halkı, Sayın Av. Ebubekir Gizligider'in aday gösterilmesi bizi çok mutlu etmiştir. Nevşehir'imiz için ülkemiz için canı pahasına çalışacağına inancımız tam diyerek seçim çalışmalarının her safhasında adaylarının yanında olacaklarını söylediler.