NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, bugünden seçim hakkında bir tahmin yürütmenin doğru olmayacağını dikkat çekerken, 1 Kasım erken seçimlerinin Nevşehir’de AK Parti lehine 3-0 tamamlanacağına inandığını ifade etti.

Seçmenin MHP ve CHP Genel Başkanlarının tavırlarını da değerlendirerek oy vereceğine inandığını söyleyen ak Parti Nevşehir Milletvekili Göktürk, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti ile ilgili sıkıntılarını faturalandıran halkın 7 Haziran seçimleri sonrasında yaşananları en iyi şekilde değerlendirip oyunu vereceğini dile getirdi.

Göktürk, “Bir insanın oyu onun aynı zamanda vicdanı demek. Seçim gezilerimizde gördüğümüzü nakletmek gerekirse 7 Haziran’ın çok üzerinde bir AK Parti ağlısı var. Vatandaş AK Parti ile ilgili gördüğü sıkıntıyı 7 Haziran’da cevaplandırdı. Şu an Vatandaş 7 Haziran sonrasında AK Partinin, MHP Genel Başkanı Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun ne yaptığının bir yansımasını gösterecek erken seçimde. AK Parti olarak biz milli iradeye gerekli saygıyı gösterdik. Sayın Genel Başkanımız bu konuda gerekeni yapmaya çalıştı ve yaptı da. Ama Sayın Bahçeli o tavırda davrandı mı derseniz. Bence davranmadı ve hala aynı tavrını da sürdürüyor. CHP ılımlı bir siyaset sürdürdü ve o tavrını sürdürüyor. Ama CHP ile bizim bir koalisyon yapamayacağımız yönünde toplumun büyük bir kesiminin kanaati vardı ve o da devam ediyor. Şu an da seçim ilimizde şöyle böyle olur demek yanlış olur. Ancak Nevşehir’de seçimin AK Parti lehine 3-0 olacağını düşünüyorum” diye konuştu.